Bestelling kleding: voorlopig laatste mogelijkheid!

(30 januari 2018, Nancy Davilar)

Jaaaaa, de eerste bestellingen voor de nieuwe verenigingskleding zijn gedaan! Enthousiaste reacties en een goede opkomst. Er zijn al heel veel bestellingen geplaatst! Heb jij al besteld?

Kom ook snel kijken en passen op de 2 nog resterende dagen van deze eerste bestelronde: zaterdag 3 en zondag 4 februari a.s. We staan die ochtenden ( 9.30-13.00 uur) voor je klaar met de maten xs t/m xxxl voor alle items die zijn ontworpen.

Bestel je deze ronde? Dan koop je elk artikel tegen 17% korting en loop je eind maart in je nieuwe outfit rond. We geven advies en helpen je met het bestelformulier. Betalen kan met pin.

Twintig artikelen met een prachtig ontwerp, speciaal voor jou: roeier en zeiler!

We hebben op verzoek toegevoegd: roeipak zonder gevoerd zitvlak; zakken met rits in de wijde rode broek; dunne zwarte tight.
De pasvorm van het roeishirt (in de oksel) wordt al bij deze levering verbeterd.
Je kunt een persoonlijk naamlabel in je kleding toevoegen.

NB: De KNRB schrijft voor dat bij wedstrijden alle roeiers van één ploeg dezelfde outfit in dezelfde uitvoering moeten dragen. 2018 is een overgangsjaar: óf de hele ploeg draagt het effen rood/witte tenue óf het nieuwe tenue. TIP: Ga jij straks meedoen aan onze eigen Goudse Mijl? Zorg dan nu vast voor de juiste outfit en bestel met korting!

No comments yet.

Geef een reactie