Lichtjestocht Reeuwijk

Vorig jaar was de Lichtjestocht over de Reeuwijkse plassen in het donker een groot succes met meer dan 60 inschrijvingen en vrijwel alle toerboten uitgebracht.

We gaan weer proberen om met zoveel mogelijk deelnemers een rondje plas in het donker te roeien. Vertrek is net na zonsondergang om met lichtje op weer aan te komen bij de sociëteit.

We gaan vanaf 20:00 uur weg vanaf de Roei en Zeil Vereniging de plassen rond met een korte stop en een versnapering onderweg. De lichtjes (lantaarntjes al op de boot bevestigd) zijn aan voor het varen na zonsondergang.

We verwachten terug te zijn op de Roei en Zeil Vereniging rond 22:30 uur, daarna is er ruimte voor een drankje en hapje in onze sociëteit. Kortom een goede gelegenheid om weer eens mede roeiers te ontmoeten in een andere setting.

Inschrijving: via link e-captain t/m 9 september 2023.

Aantal deelnemers: min 15 max 60.

Deelname: BRO met enige ervaring

Locatie: vertrek vanaf RZVG

Kosten inschrijving: euro 5,- pp voor een drankje en hapje in de sociëteit-

Bij voldoende belangstelling krijgen de deelnemers bericht over bootindeling en verdere informatie per mail ruim voor vertrek.

Deze tocht wordt georganiseerd door leden van het platform recreatieroeien, voor informatie mail naar recreatieroeien@roeienzeil.nl

Comments are closed.