Opschoondag- Zeilboten optuigen, uitgesteld

De lente komt eraan! Daarom moeten de handen uit de mouwen worden gestoken voor het opschonen van de zeil- en roeiboten

 

Zeilboten
De Kielboten, Centaurs en Zwaardboten/Laser Vago’s gaan weer het water in en moeten worden schoongemaakt en opgetuigd. Na het schadeherstel en (preventief) onderhoud in de afgelopen winter, worden op deze dag de boten weer opgetuigd, masten en zeilen gecheckt, inventaris gecontroleerd en een eindcheck gedaan om weer veilig het water op te kunnen en te genieten.

Hierbij kunnen we veel enthousiaste vrijwilligers gebruiken. Je hebt geen vooropleiding nodig, want iedereen kan schoonmaken en met jouw inzet en oog voor detail kunnen we een schone voorjaarsstart maken.

We vragen zowel enthousiaste volwassenen maar ook jeugdleden voor de schoonmaak en het optuigen van de boten. We starten op de zaterdagmorgen rond 9.30 uur, lunchen samen en gaan door tot in de middag.

Roeiboten
Ook de roeiboten krijgen een schoonmaakbeurt. Van 9.30 – 13.00 uur worden alle C- en D-roeiboten extra goed schoongemaakt en nagekeken. Hiervoor zijn 4-6 personen nodig die, samen met de roeiers die van het water komen, de boten onderhanden nemen.

Schrijf je nu in als vrijwilliger via mijn RoeienZeil. We rekenen op je!

Comments are closed.