ROEI idee avond

Heb jij goede ideeën over hoe we de roeiafdeling beter op de kaart kunnen zetten, ben je geïnteresseerd in hoe we de vereniging nog leuker kunnen maken en/of jeuken je handen om mee te helpen iets te organiseren (ook kleine dingen)? Dan is dit nu je kans!

Op donderdag 30 maart vanaf 19.30 uur organiseren we een avond, waarop het doel is inzicht te krijgen in de wensen van onze roeiende leden. En belangrijker nog, wat we in beweging kunnen zetten en hoe dat te organiseren.

Binnen het bestuur zijn we voortdurend bezig te kijken wat nodig is om onze vereniging aantrekkelijk te houden. Maar dat kunnen en willen we niet alleen. Ieder jaar is het weer een uitdaging om het onvermijdelijke verloop in aantal leden (door leeftijd, elders gaan studeren etc.) te beperken en nieuwe leden te winnen. Als bestuur denken we dat we verloop maar ook ledenbinding positief kunnen beïnvloeden door meer te organiseren. Ja, er zijn best wat individuele initiatieven op ploegniveau, maar het palet van in verenigingsverband aangeboden activiteiten kan en moet beter. Weet jij leuke activiteiten, deel ze met ons en anderen! Of ga aan de gang om het te organiseren en laat ons weten wat je nodig hebt.

Dus kom meepraten en -doen. Donderdag 30 maart a.s. vanaf 19.30 uur op de sociëteit.
Laat ons via deze link even weten als je van plan bent te komen (dat maakt organisatie van de avond gemakkelijker). Een paar dagen voor aanvang zal je dan wat nadere informatie ontvangen. Maar ook zonder aanmelding ben je van harte welkom.

Inlichtingen bij Vincent Zimmerman, roeicommissaris@roeienzeil.nl

Comments are closed.