Fifty Fit vanaf 4 oktober

(6 september 2016, Roeicommissaris)

Vanaf dinsdag 4 oktober a.s. om 13.30 uur gaan we weer van start met Fifty Fit.
Voor de leden die tijdens de winterstop hun conditie op peil willen houden of zelfs willen verbeteren, organiseren we gedurende de maanden oktober en november op de dinsdagmiddag 8 lessen.
We beginnen in de sociëteit van de Roei-en Zeilvereniging met een warming-up van een kwartier, gaan vervolgens minimaal een half uur op de ergometer of, als het weer het toelaat, de boot in (C4+, C2+). De keuze is aan de deelnemers. Daarna komen we in de sociëteit weer bij elkaar voor de cooling-down, die ook ongeveer een kwartier duurt.
Zowel op de ergometers als in de boten worden oefeningen gedaan met het doel de conditie op een hoger peil te brengen en eventueel ingeslopen fouten in de roeihouding of roeihaal te corrigeren. De ervaring van de afgelopen zes jaar leert, dat aan het einde van de cursus de conditie inderdaad verbeterd is. Ook is er geslepen aan roeihouding en roeihaal.
Het doel van Fifty Fit is ook gezelligheid en daarom praten we na en drinken we met elkaar nog een kop koffie of thee. De coördinator zal dit verzorgen. Na de 8 lessen wordt traditioneel een stadsexcursie of een wandeling door een mooie polder georganiseerd voor de deelnemers.
Nadere informatie kunnen jullie opvragen bij de coördinator.
Hans Boer: tel 06-53237655 of via email fam.boer-smit@wxs.nl

No comments yet.

Geef een antwoord