Introductieprogramma Kielboot voor roeiers en nieuwe leden

Het Introductieprogramma Kielboot is bestemd voor zowel roeiers als voor nieuwe leden die nog zelden of nooit hebben gezeild en graag willen leren zeilen onder begeleiding van een echte zeilinstructeur. Het idee is om de deelnemers aan het programma een kleine voorsprong te geven, zodat ze zoveel hebben geleerd, dat ze mogelijk al tijdens de Mini-Zeilweek hun eerste zeildiploma kunnen halen.

Nieuwe leden maken op deze manier ook meteen goed kennis met onze vereniging. De kielboten gaan meestal in maart/april het water weer in en doorgaans bieden we dan gedurende een viertal weken de mogelijkheid voor deelname aan het Introductieprogramma Kielboot (tot vlak voor de Mini-Zeilweek).

Het Introductieprogramma Kielboot start in 2022 met een kennismakings- en introductieavond op vrijdag 15 april a.s. De vier introductielessen vinden vervolgens plaats op zaterdag 23 april a.s., zaterdag 30 april a.s., zaterdag 7 mei a.s. en zaterdag 14 mei a.s.
De Mini-Zeilweek wordt vrijwel aansluitend gehouden van donderdag 26 mei a.s. (Hemelvaartsdag) tot en met zondag 29 mei a.s.

Tijdig opgeven is noodzakelijk in verband met de beschikbaarheid van de instructeurs!

Ben je geïnteresseerd en wil je graag deelnemen? Klik <hier> om in te schrijven voor het Introductieprogramma Kielboot.

Ben je nog geen lid en wil je graag inschrijven? Zie <info lidmaatschap>

Het Introductieprogramma Kielboot wordt gecoördineerd door Irene Zaalberg en Addy van der Knaap.

(25 maart 2022, Addy van der Knaap)

No comments yet.

Geef een reactie