Introductieprogramma Kielbootzeilen nieuwe leden en roeiers

Het nieuwe watersportseizoen gaat binnenkort van start!

Speciaal voor nieuwe leden en roeiers met weinig of geen zeilervaring is er een Introductieprogramma Kielbootzeilen.

Wanneer de kielboten te water zijn gegaan, wordt er onder begeleiding van een zeilinstructeur gezeild  waarbij de deelnemers aan het programma een kleine voorsprong krijgen. Daardoor hebben ze zoveel geleerd dat ze mogelijk al tijdens de Mini-Zeilweek hun eerste zeildiploma kunnen halen.

Nieuwe leden maken op deze manier ook meteen goed kennis met onze vereniging. De kielboten gaan meestal in maart/april het water weer in; we bieden dan gedurende een viertal weken de mogelijkheid voor deelname aan het Introductieprogramma Kielbootzeilen (tot vlak voor de Mini–Zeilweek).

Het Introductieprogramma Kielbootzeilen start in 2023 met een kennismakings- en introductieavond op vrijdag 7 april a.s.

De vier introductielessen vinden vervolgens plaats op zaterdag 15 april, zaterdag 22 april, zaterdag 29 april en zaterdag 6 mei a.s.

De Mini-Zeilweek wordt vrijwel aansluitend gehouden vanaf donderdag 18 mei  (Hemelvaartsdag) tot en met zondag 21 mei a.s.

Aanmelden voor de introductiecursus kan vanaf 1 maart 2023. Tijdig opgeven is noodzakelijk in verband met de beschikbaarheid van de instructeurs!

Heb je vragen over de introductiecursus kielbootzeilen? Stuur een mail naar: zeilgids@roeienzeil.nl 

De Introductiecursus wordt gecoördineerd door Antoinette Lenselink, Lijong Tjang a Tjoi en Irene Zaalberg.

(27 februari 2023 – Irene Zaalberg)

No comments yet.

Geef een reactie