Mag ik me even voorstellen?

(1 december 2015, Voorzitter)

Mijn naam is Chris Stoffer. Afgelopen zondag ben ik uw nieuwe voorzitter geworden. Dus is het goed om mij even voor te stellen aan diegenen die mij nog niet kennen. In het a.s. Roertje zal wat uitgebreidere informatie volgen.

Ik ben sinds 2008 lid van onze vereniging. De meeste zeilers zullen mij wel kennen, want dat is de discipline waarin ik actief ben. Mijn CWO-diploma’s voor het zeilen heb ik op onze vereniging behaald. Zeilen, zowel in kielboten als zwaardboten, heeft mijn belangstelling. Bij goede wind zeil ik graag in mijn Finn (die ook op de RZVG ligt). In kielboten geef ik ook instructie. Enkele jaren geleden heb ik de instructie voor de optimistenzeilers georganiseerd. Dat was in de tijd dat mijn dochters, Emma en Julia, ook instructie in deze klasse kregen. Inmiddels zeilen die in de splash en de RS-Feva. Van roeien is het nog niet gekomen.

Ik woon in Reeuwijk. Op de ledenvergadering hoorde ik dat de vorige eigenaar van mijn huis, dhr. Bierman, ook voorzitter van onze vereniging is geweest. Ik werk als huisarts in Gouda. En last but not least, ik ben getrouwd met Anke. Zij moedigt ons graag en veel aan, maar heeft vooralsnog geen plannen om te gaan zeilen of roeien.

No comments yet.

Geef een antwoord