Midweek-coachzeilen van start

(13 april 2016, Coördinatoren midweek-coachzeilen)

Het is april, we genieten van de zomertijd en de avonden worden weer wat langer. De boten liggen klaar aan de steiger, dus alles is gereed om 13 april a.s. te kunnen starten met het midweek-coachzeilen op de woensdagavonden.

Het midweek-coachzeilen is een mooi  moment in de week om óf wat extra vaaruren te maken en vaardigheden te oefenen óf om heerlijk op het water even te ontstressen.

Veel trouwe deelnemers hebben zich echter nog niet  ingeschreven voor deze activiteit. Willen jullie dit nog even doen via de website? Wij hebben er in ieder geval weer zin in en we gaan ons best doen om er voor iedereen elke woensdag weer een leuke zeilavond van te maken.

Omdat vooral in april de avonden nog kort zijn, willen we om 19.00 uur het water op. Kom daarom  s.v.p. om 18.45 uur naar de sociëteit, dan bepalen we eerst de bootindeling en kunnen we aansluitend optuigen en het water op.

Om op tijd voor het coachzeilen te kunnen zijn, is het mogelijk om op woensdagen vanaf 17.00 uur in de sociëteit te eten. Wel even reserveren bij Michael:  0182-392280. Na het zeilen kunnen we aan de bar napraten en natuurlijk blijft het nog een lang gezellig.

Verder niet vergeten:

  • Zwemvest
  • Warme en waterdichte kleding ( als de zon ondergaat kan het flink afkoelen)
  • Zonnebril en/of pet (laagstaande zon en reflectie op het water is erg fel)
  • Iets te drinken (flesje water)
  • Elastiek of touwtje aan je (zonne)bril
  • Goed humeur

Graag tot de 13e!

Henk Lenselink en Jan Willem Janse,
Coördinatoren midweek-coachzeilen

No comments yet.

Geef een antwoord