NK Indoorroeien, ook voor jou!

(14 november 2020, Lidwien Hanff)

Ook dit jaar gaat het NK Indoorroeien door, maar wel online. Daarmee wordt het waarschijnlijk het gemakkelijkste jaar ooit om hieraan mee te doen, ook als lid van de RZVG.

En het belangrijkste; er wordt geroeid voor het World Child Cancer. Deze organisatie zet zich in voor het verbeteren van de zorg voor kinderen met kanker in ontwikkelingslanden. Experts van het Prinses Maxima Centrum van Kinderoncologie delen hun kennis met de collega’s in arme landen en doen gezamenlijk onderzoek, via het Outreach programma. (https://www.worldchildcancer.nl/)

Ik werk zelf in het Prinses Maxima Centrum en zie dagelijks hoe belangrijk het is om de genezingskans van kinderen met kanker te verhogen. Inmiddels kunnen we in Nederland al 3 op de 4 kinderen met kanker genezen, dankzij intensieve behandelingen, maar dat percentage is helaas veel lager in ontwikkelingslanden. Dus alle hulp en steun is welkom!

De strijd op de ergometer zal zich afspelen door te roeien op eigen locatie, tussen 5 en 11 december a.s. Iedereen kan meedoen aan het Open Charity-veld, individueel of als team. Je roeit 500m of 1000m op de ergometer en je stuurt je beste prestatie in. (https://www.nkindoorroeien.nl/)

Grijp je kans om mee te doen aan een echt NK (en eventuele covid-kilo’s eraf te roeien) en schrijf je in!

No comments yet.

Geef een reactie