Passen & bestellen verenigingskleding

(30 september 2020, Machteld Kolthof)

Er kan weer verenigingskleding worden gepast en besteld.

I.v.m. Covid-19 is het uiteraard noodzakelijk dat er op een zo veilig mogelijke manier kleding kan worden gepast. Daar is het volgende op bedacht: er kan alleen kleding worden gepast als je vooraf een pasmoment hebt gereserveerd via ‘Inschrijven activiteiten‘.

De gemakkelijkste manier is om te klikken op de balk ‘Inschrijven activiteiten’, die prominent op de voorpagina van de website staat. Als je hier met je MijnRoeienzeil gebruikersnaam inlogt dan krijg je het activiteitenoverzicht van 2020 te zien, en de betreffende pasmomenten voor de kleding.

Je kan je inschrijven voor de volgende data:
• Woensdagavond 7 oktober
• Zaterdagmiddag 10 oktober
• Zondagochtend 11 oktober
• Woensdagavond 14 oktober
Per datum staan tijdstippen / tijdslots vermeld. Reserveer een tijdstip waarop je komt passen.

Omdat de tijd en beschikbaarheid beperkt zijn en we niet kunnen uitlopen op de pasmomenten, is het advies om vooraf op de website van Lorini te kijken wat je wilt passen. Kleding bekijken kan alleen met je eigen Lorini-account.  Als je nog geen account hebt, maak dan eerst een account aan. Zie de informatie op de eigen website, onder: ‘Roeien > Roeikleding’ of klik op deze link).
Ook kun je je alvast oriënteren op het aanbod van de kleding bij roeigenoten.

We verzoeken je nadrukkelijk, wanneer je onverhoopt niet kunt komen op de opgegeven datum en tijd, om zelf je reservering tijdig te annuleren via MijnRoeienzeil. Zo kunnen zoveel mogelijk leden gebruik maken van de pasmomenten.

BESTELLEN KLEDING: de website van Lorini staat open van woensdag 7 oktober t/m zondag 18 oktober.

Mocht je nog vragen hebben, spreek dan één van de leden van de kledingcommissie aan, of stuur een e-mail aan verenigingskleding@roeienzeil.nl

Kledingcommissie:
Joke van de Wiel, Nel Overbeek, Machteld Kolthof

No comments yet.

Geef een antwoord