Platform roeiactiviteiten

We willen de leden van onze vereniging meer gelegenheid bieden om met elkaar te roeien, coaching te krijgen in roeien of sturen, tochten of wedstrijden te roeien, elkaar te vinden om een roeigroep te starten of aan te vullen etc. We zijn daarom met een platform roeiactiviteiten gestart.

Binnen dit platform coördineren we al bestaande activiteiten en kunnen we roeiers adviseren over mogelijkheden tot deelname aan activiteiten. Om je hierover te informeren kunnen we gebruik maken van functies achter de website en we hebben ook een stem in de inzet en aanschaf van boten.

Het platform start nu met de volgende activiteiten: Roei makelaardij (Peter Prins), Datumprikker roeien (Octave Coenegracht), Goudse Mijl Training (Jens Nooitgedagt), Fifty-Fit en Midweek roeien (Hans Boer), R&Z toertochten (Lineke van der Burg) en Coachroeien (Jaap de Vries).

Het platform zoekt contact met enthousiaste roeiers (b.v. vertegenwoordiging uit recente BRO jaargangen) voor aanvulling ideeën en vernieuwing van roei activiteiten: suggesties zijn zeer welkom! Het platform is een antwoord op de wensen van recreatieve roeiers rond de thema’s Materiaal, Communicatie en Cohesie uit de roeienquête van juni 2018.

Mail Jaap de Vries (recreatieroeien@roeienzeil.nl) voor verdere informatie.