Roeien iets voor jou?

Eerder geroeid?

Heb je eerder geroeid bij een (studenten-)roeivereniging, dan weet je wat het is! Kom vooral genieten van de vele mogelijkheden die er zijn. Roeien met toerboten op eindeloze plassen, skiffen met een hechte groep, of knallen in een acht. Het kan allemaal en nog veel meer bij Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’.

Nog nooit geroeid?

Dan staat je iets bijzonders te wachten. Met vier of vijf boten doe je mee aan de basis-roei-opleiding. Je roeit zo’n tien weken samen in het plassengebied. Je leert roeien en sturen en je komt zo langs alle bruggen op de mooiste plekken. De Reeuwijkse Plassen bieden je eindeloos genieten van natuur, stilte en vergezichten. Je bent zeer gezond bezig en na afloop is het altijd gezellig in het verenigingsgebouw. Bijna elke maand zijn er activiteiten, roeitochten of andere evenementen. Jij kunt meedoen wanneer je wilt als je een diploma bij ons hebt gehaald.

Wie zoeken we?

Mensen die willen genieten. Mensen die houden van bewegen, sporten, mooie natuur en gezelligheid. De meeste nieuwe leden komen er helaas te laat achter wat er bij deze vereniging allemaal mogelijk is. Ben je tussen de 25 en de 35 dan ben je er in ieder geval niet te laat mee. Ben je ouder, dan is dat geen enkel probleem. Roeien is voor alle leeftijden. Ook als 60-plusser kun je bij ons terecht. Je hebt hoogstens een beetje spijt dat je er niet eerder mee bent begonnen…

Fit in 3 maanden?

En dat gaat helemaal vanzelf. De meeste mensen roeien al gauw twee keer per week. Op het water of op een ergometer. En als je wilt, kan dat ook vaker. In no-time is je lijf weer helemaal fit, en dat door buiten te zijn, midden in de mooiste natuur, hier vlakbij en bij jou om de hoek! Voor iedereen, mannen, vrouwen en jeugdroeiers.

Interesse?

Meld je aan op de website, of lees verder onder Menu, Vereniging, Lidmaatschap.
De basis-roei-opleiding (BRO), groep-1 start vanaf april 2024.