Roeimakelaar RZVG

Na een eerste opleiding, eventueel een vervolgopleiding, gaat men met een groepje het water op. Dat kan in verenigingsverband of in een eigen groepje, want roeien is een mooie sport en het liefst met meerderen in een boot.

Het komt voor dat men na de roeiopleiding zoekende is naar een groepje of dat een vaste groep iemand mist en met een gat in de boot moet roeien of een groep zelfs uit elkaar dreigt te vallen. Om mensen in de boot te krijgen of in de boot te houden is er de roeimakelaar van de RZVG: de roeimakelaar probeert met name recreatieve roeiers uit de diverse geledingen te verbinden.

Om te verbinden zijn er naast bestaande groepen meerdere mogelijkheden. Er is het midweek- en fifty-fit roeien, de datumprikker, coachroeien, toerroeien en vele andere activiteiten. En voor de doorroeiers ook de Goudse Mijl-training en het marathonroeien. Echter, veel recreanten geven er de voorkeur aan om in een eigen groepje te roeien.

Om te verbinden is het nodig om zich, met eventuele wensen, aan te melden. Niet alleen de mensen die op zoek zijn. Ook groepjes die nog een extra roeier in de boot kunnen gebruiken kunnen zich melden. De roeimakelaar zorgt voor opvolging. Meld je aan met eventuele wensen als volgt:

Coördinatie roeimakelaardij: Peter Prins, recreatieroeien@roeienzeil.nl

Verdere vragen over platform roeiactiviteiten: recreatieroeien@roeienzeil.nl