Lidmaatschap

Lid zijn van Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’ betekent sporten in het prachtige natuurgebied van de Reeuwijkse Plassen.
Doelstelling van onze vereniging is plezier hebben in de roei- en zeilsport en uiteraard gezelligheid vinden binnen de vereniging. De recreatieve sfeer en het wedstrijdelement staan allebei hoog in het vaandel. Roeien en zeilen zijn sporten voor jong en oud en kunnen zowel in teamverband als individueel worden beoefend.

Onze vereniging maakt geen onderscheid tussen roeiers en zeilers. Elk lid, met de juiste bevoegdheden, kan gebruik maken van de gehele vloot, roei- én zeilboten, de sociëteit, ergometerruimte en de haven.

We verzorgen verschillende roei- en zeilopleidingen, zowel voor jeugd als volwassenen. Dit zijn opleidingen voor iedereen die het roeien of zeilen willen leren, maar ook voor geoefende roeiers en zeilers die hun vaardigheden verder willen bekwamen. Minimaal zwemdiploma A is een must voor ieder lid.

Een korte kennismaking met de vereniging:
Ik wil de roeiafdeling beter leren kennen
Ik wil de zeilafdeling beter leren kennen
Ik wil het verenigingsleven beter leren kennen

Denk je erover om lid te worden en wil je een keer proefroeien en/of –zeilen dan kun je hiervoor rechtstreeks contact opnemen met de roei- of zeilcommissaris. Stuur hiervoor een mail aan roeicommissaris@roeienzeil.nl of zeilcommissaris@roeienzeil.nl en zij nemen contact met je op.

Eerst een kijkje komen nemen? De zaterdag- en zondagmorgen zijn daarvoor hele geschikte momenten. Maar bellen voor een afspraak kan ook: 0182-392280. Bekijk ook vooral onze folder voor meer informatie:
Folder: “Kom aan boord bij de RZVG!”

Om lid te worden vragen wij je het aanmeldingsformulier op de website in te vullen.
Inschrijfformulier

De kosten van lidmaatschap vind je hier Lidmaatschapsgelden per 1 januari 2020

Na 1 juli is men de helft van het lidmaatschapsgeld verschuldigd.

Aamelding voor roei – en zeilopleidingen vindt plaats via inschrijving op de website. Ieder lid ontvangt hiervoor een inlogcode, die toegang geeft tot het besloten gedeelte van de website. De vereniging zal haar uiterste best doen om iedereen die zich aanmeldt te plaatsen. Het reserveren van een plek in een opleiding is helaas niet mogelijk.

Bedenktijd
Als nieuwe leden zich binnen 4 weken na aanmelding bedenken, omdat bijvoorbeeld het roeien en/of zeilen niet bevalt, dan kunnen zij zich per mail afmelden als lid. De contributie en het entreegeld worden dan niet afschreven. Kosten voor een eventueel gestarte opleiding blijven wel verschuldigd. Afmelding: via secretaris@roeienzeil.nl én een cc naar administratie@roeienzeil.nl

Opzeggen lidmaatschap
Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een heel kalenderjaar. Het kan uitsluitend worden opgezegd met ingang van een nieuw kalenderjaar door voor 1 november van het lopende jaar via “mijn Roei en Zeil” op te zeggen of een email te sturen naar secretaris@roeienzeil.nl. Opzeggen kan ook schriftelijk door middel van een brief naar:

Roei- en Zeilvereniging Gouda
t.a.v. secretaris
Notaris d’Aumerielaan 35
2811 HS Reeuwijk