Lidmaatschap

3_Luchtfoto_Ilse van Loon.Lid zijn van Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’ betekent sporten in het prachtige natuurgebied van de Reeuwijkse Plassen.
Doelstelling van onze vereniging is plezier hebben in de roei- en zeilsport en uiteraard gezelligheid vinden binnen de vereniging. De recreatieve sfeer en het wedstrijdelement staan allebei hoog in het vaandel. Roeien en zeilen zijn sporten voor jong en oud en kunnen zowel in teamverband als individueel worden beoefend.

Onze vereniging maakt geen onderscheid tussen roeiers en zeilers. Elk lid, met de juiste bevoegdheden, kan gebruik maken van de gehele vloot, roei- én zeilboten, de sociëteit, ergometerruimte en de haven.

We verzorgen verschillende roei- en zeilopleidingen, zowel voor jeugd als volwassenen. Dit zijn opleidingen voor iedereen die het roeien of zeilen willen leren, maar ook voor geoefende roeiers en zeilers die hun vaardigheden verder willen bekwamen. Minimaal zwemdiploma A is een must voor ieder lid.

Denk je erover om lid te worden en wil je een keer proefroeien en/of –zeilen dan kun je hiervoor rechtstreeks contact opnemen met de roei- of zeilcommissaris. Stuur hiervoor een mail aan roeicommissaris@roeienzeil.nl of zeilcommissaris@roeienzeil.nl en zij nemen contact met je op.

Eerst een kijkje komen nemen? De zaterdag- en zondagmorgen zijn daarvoor hele geschikte momenten. Maar bellen voor een afspraak kan ook: 0182-392280. Bekijk ook vooral onze folder voor meer informatie:
Folder: “Kom aan boord bij de RZVG!”

Om lid te worden vragen wij het aanmeldingsformulier in te vullen en per post op te sturen naar: Roei- en Zeilvereniging “Gouda” t.a.v. Secretaris, Notaris d’Aumerielaan 35, 2811 HS te Reeuwijk. Je kunt het ondertekende formulier ook afgeven achter de bar.

Lidmaatschapsgelden 2017

Hoe meld ik me aan?

Aanmeldingsformulier

Opzeggen lidmaatschap