Mini zeilweek 2021

Uitgesteld -Afhankelijk ontwikkelingen  Corona-  volg deze site voor nader bericht –

Er wordt gewerkt aan alternatieven – voorlopige data – donderdag 15, vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juli  

Ieder jaar kun je bij ons op de vereniging op twee momenten heel gericht les krijgen in de kunsten van het zeilen met een open kielboot nl. in de Mini Zeilweek (normaliter) tijdens  tijdens Hemelvaart en in de Zeilinstructieweek in augustus (laatste week zomervakantie basisscholen). Helaas hebben we de 4-daagse tijdens hemelvaart moeten uitstellen 

 

Met deze wervende tekst willen wij je enthousiasmeren voor de alternatieve -Mini Zeilweek. We gaan 4 dagen lekker intensief het water op met onze instructeurs die ons het e.e.a. leren. Aan het eind van de 4daagse  gaan we ze verbazen met de opgenomen kennis. Een paar dagen intensief achter elkaar les krijgen blijkt de beste methode om snel te leren zeilen.

 

Donderdag starten we de Mini Zeilweek en net als in voorgaande jaren kun je tijdens deze vier dagen je CWO diploma’s voor kielboot I, II behalen, bij voldoende plaats is er zelfs een mogelijkheid voor CWO Kielboot III.

Een enthousiaste groep ervaren leden/zeilinstructeurs geeft vier  dagen zeilinstructie. De dag begint om 9.00 uur en eindigt rond 17.00 uur. Doordat je elke dag zelf aan het zeilen bent oefen je verder in de vaardigheden van het zeilen. De instructeurs geven je daarbij persoonlijke aanwijzingen en uitleg over de techniek van het zeilen.

Volg de site voor nadere berichten .Datum volgt-

De kosten voor deelname bedragen € 55,-. Aan de deelname zijn tevens de eisen verbonden van het in het bezit zijn van de zwemdiploma’s A en B, zwemvest en zeilkleding (schoenen met een rubberen zool, wind- en waterdicht jack en of broek).

De inschrijving voor de Mini Zeilweek sluit zodra deze volgeboekt is en is op volgorde van ontvangst van de inschrijvingen. Je kunt je inschrijven via de activiteitenbalk op de home pagina. Voor de goede orde wordt vermeld dat bij het bereiken van het maximaal aantal van ongeveer 20-25 deelnemers, de overige deelnemers op de reservelijst worden geplaatst.

Klik hier mini-zeilweek -inschrijven om je in te schrijven.

De Mini Zeilweek wordt georganiseerd door:

Addy van der Knaap (organisatie)

Gert Wijsman

Willem Jan de Rooij

Deze pagina wordt onderhouden door: de Zeilcommissaris