RS Feva XL, S

Voorbehoud / ontwikkelingen Covid 19

Te groot voor de optimist en klaar voor de volgende uitdaging?

Ga dan zeilen in de nieuwe RS Feva! Een spectaculaire tweemans zeilboot met een fok en gennaker. Onze instructeurs helpen je op een enthousiaste manier alles uit jezelf en je boot te halen. Je leert beter samenwerken en we gaan wedstrijdjes leren zeilen. Ervaren kinderen kunnen  beide dagen mee met de Goudse Zeilweek – 4-5 juni    meevaren.

In ieder geval staan de beide dagen van  de  zogeheten Combi Reeuwijk op de Agenda  (zaterdag 2 juli  (11Hoeven)  en  (R&Z)  zondag 3 juli  Dit duurt Zaterdag en Zondag de gehele dag

Ook zullen we zoveel mogelijk aansluiten op de zomerwedstrijden (voorheen Onderlinge wedstrijden) en de junior league .

Cadet_RS Feva 1

RS Feva

 

Heb je nog geen zeilervaring maar ben je tussen de elf en veertien?

Leer dan zeilen in de  RS Feva-S. Net als de RS Feva vaar je hier met z’n tweeën in. Je leert hier op een leuke en spectaculaire manier de basis van de sport; de zeilstanden, de bediening van de boot en we gaan zelfs met de gennaker

Afhankelijk van het weer  staan de beide dagen van  de  zogeheten Combi Reeuwijk op de Agenda (zaterdag 2 juli  (11Hoeven)  en  (R&Z)  zondag 3 juli   )

Dit duurt Zaterdag en Zondag de gehele dag > Berichten via de instructeurs 

De instructie wordt altijd op zondag gegeven. Afhankelijk van de inschrijvingen zijnde lestijden  van 9.00 tot 12:00 en van 13.00 tot 16:00 uur.

Het is de bedoeling dat de deelnemers een half uur voor aanvang van de les aanwezig zijn ivm omkleden & boot zeilklaar maken

 

Is uw zoon of dochter nog geen lid-kunt u deze  eerst hier aanmelden als lid 

info lidmaatschap

nog geen lid- hier aanmelden

 

Klik hier om in te schrijven.

De kosten voor de zeilinstructie bedragen €20,- voor het  seizoen. Voor wedstrijden kan mogelijk een extra bijdrage worden gevraagd.

Zeildata voor 2022*

Het seizoen van 2022 start op zondag 1 mei. De reguliere lessen lopen door tot en met  zondag 26 juni. Het voorseizoen sluiten we de weekenden daarna af met de Combi Rotterdam op onze eigen plassen (zeilwedstrijden)  Het weekend van 4-5juni zullen er geen lessen zijn i.v.m. De Goudse Zeilweek en Pinsteren, ervaren zeiloers worden aangemoedigd om mee te doen !

Het naseizoen begint op zaterdag 27 augustus & zondag 28 augustus en de laatste lessen van het seizoen 2022 zullen plaats vinden in het weekend van zaterdag 8 oktober en zondag 9 oktober.
Dit geld voor alle groepen!

 

mail voor meer informatie:  instructie RS feva

 

Deze pagina wordt onderhouden door: de Zeilcommissaris