Kielboot 0

Kielboot nul

De KB0-instructie is bestemd voor nieuwe leden, die zelden of nog nooit hebben gezeild (we beginnen daarom vanaf niveau ‘nul’) en na aanvang van hun lidmaatschap graag direct, wanneer de boten te water zijn gegaan, willen leren zeilen onder begeleiding van een echte instructeur. Het idee is om die mensen een kleine voorsprong te geven, zodat ze zoveel hebben geleerd dat ze mogelijk al tijdens de Mini-Zeilweek/Zeilvierdaagse hun eerste zeildiploma (KB1) kunnen halen.

Nieuwe leden maken op deze manier ook meteen goed kennis met onze vereniging. De boten gaan meestal in maart/april het water in en doorgaans bieden we dan gedurende een aantal weken de mogelijkheid voor deze KB0-instructie tot aan de Mini-Zeilweek/Zeilvierdaagse.

Vanwege COVID-19 beginnen we in 2021 een aantal weken later. De KB0-instructie start daarom in 2021 op zaterdag 5 juni  en loopt gedurende vier weken door tot en met dinsdag 29 juni a.s. In totaal zijn er dan 8 instructiemomenten, waarvan er 4 op zaterdagochtend en 4 op dinsdagavond plaatsvinden. Deelnemers kunnen bij inschrijving zelf aangeven naar welk dagdeel de voorkeur uitgaat.

Tijdig opgeven is noodzakelijk in verband met de beschikbaarheid van de instructeurs!

Ben je geïnteresseerd en wil je deelnemen? Klik hier om in te schrijven voor de KB0-instructie.

Ben je nog geen lid en wil jij je inschrijven?  info lidmaatschap

De coördinator van de KB0-praktijkinstructie is Addy van der Knaap.

Is het starten van de KB0-instructie, vanwege de beperkingen door COVID-19, nog niet mogelijk dan kun je toch alvast beginnen met ‘meezeilen’ tijdens het clubzeilen op de woensdagavond (van 19:00 tot 21:00 uur) of zaterdagmiddag (van 14:00 tot 17:00 uur).

Deze pagina wordt onderhouden door: de Zeilcommissaris