Kielboot 0

Kielboot nul
De Kielboot Nul instructie is voor iedereen die nog nooit heeft gezeild (beginnen vanaf Nul) en na aanvang van het lidmaatschap direct, wanneer de boten te water zijn gegaan, wil gaan zeilen onder begeleiding van een echte instructeur. Het idee erachter is om die mensen een soort voorsprongetje te geven zodat ze mogelijk in de Mini zeilweek in het weekeinde van de Hemelvaart (3 dagen instructie en examenmogelijkheid) zoveel hebben geleerd dat ze een eerste diploma kunnen halen.

Nieuwe leden maken op deze manier ook meteen goed kennis met de vereniging. De boten gaan zo rond eind maart het water in en doorgaans bieden we dan een keer of zes de mogelijkheid voor deze Kielboot Nul instructie tot de Mini-Zeilweek. De Kielboot Nul instructie wordt gehouden op zaterdagen van 13.45 uur tot 17.00 uur. In 2020 starten we (indien mogelijk iv, COVID 19) op de zaterdag 17 april, van te voren krijg je dan mails met informatie.

Ter dekking van de kosten wordt voor de Kielboot Nul instructie een kleine eenmalige bijdrage gevraagd die meteen bij de inschrijving wordt geregeld.

Tijdig opgeven is noodzakelijk in verband met de beschikbaarheid van de instructeurs!

Klik  hierom in te schrijven.

De organisator is Addy van der Knaap

 

Deze pagina wordt onderhouden door: de Zeilcommissaris