Kielboot 0

Kielboot nul
De Kielboot Nul instructie is voor iedereen die nog nooit heeft gezeild (beginnen vanaf Nul) en na aanvang van het lidmaatschap direct, wanneer de boten te water zijn gegaan, wil gaan zeilen onder begeleiding van een echte instructeur. Het idee erachter is om die mensen een soort voorsprongetje te geven zodat ze mogelijk in de Mini zeilweek in het weekeinde van de Hemelvaart (3 dagen instructie en examenmogelijkheid) zoveel hebben geleerd dat ze een eerste diploma kunnen halen.

Nieuwe leden maken op deze manier ook meteen goed kennis met de vereniging. De boten gaan zo rond eind maart het water in en doorgaans bieden we dan een keer of zes de mogelijkheid voor deze Kielboot Nul instructie tot de Mini-Zeilweek-zeil 4-daagsen. Vanwege Covid 19 beginnen we wat later-  De Kielboot Nul instructie – wordt gehouden op zaterdag ochtend startend in mei (indien mogelijk iv, COVID 19) , van te voren krijg je dan mails met informatie.

Ter dekking van de kosten wordt voor de Kielboot Nul instructie een kleine eenmalige bijdrage gevraagd die meteen bij de inschrijving wordt geregeld.

Tijdig opgeven is noodzakelijk in verband met de beschikbaarheid van de instructeurs!

Bent u geintresseerd en wilt u inschrijven

bent u nig geel lid- info lidmaatschap

Klik  hierom in te schrijven voor de KB 0

De organisator is Addy van der Knaap

 

Is het starten van de Kielboot-0 opleiding vanwege de beperkingen door COVID-19 nog niet mogelijk,  kunt u toch beginnen met ‘mee’zeilen tijdens het samen or coachzeilen op de3 woensdagavond  (van  7-9) of zaterdagmiddag van 2-5. 

Deze pagina wordt onderhouden door: de Zeilcommissaris

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com