Theorieavonden en – examen

 

 uitgesteld – Helaas is de societeit is nog gesloten- volg mededelingen op de site -Afhankelijk van Covid 19

 

Parallel  aan de Kielboot 0 instructie en voorafgaand aan de minizeilweek wordt een aantal theorieavonden op de vereniging georganiseerd. Aan de zeilexamens hangt ook een theoriegedeelte voor kielboot 1,2 en 3. De theorieavonden worden in 2021 zo mogelijk  (afhankelijk Covid 19) gehouden op de vrijdagen  16 en 23  april en 7 mei  van 19.00 tot 21.00 uur in de sociëteit van de vereniging. Het theorie-examen is in de mini zeilweek .

Deelname aan deze activiteit kan  door Jeugdleden >14 jaar (CWOII),  A- en studentenleden. Noch Roei- & Zeilvereniging “Gouda”, noch de organisatie of instructeurs zijn aansprakelijk voor enige schade, welke dan ook, ontstaan door deelname aan deze activiteit.

 

Contactpersoon Theorieavonden: Irene Zaalberg, irene.zaalberg@hetnet.nl

Contactpersoon Praktijkexamen: Gardi Pieters,

Aanmelden voor de lessen en het theorie-examen kan via de agenda op de website.
Coördinatie van de theorieavonden ligt bij Irene Zaalberg.

Indien je als nieuw lid over de nodige zeilervaring beschikt maar nog geen diploma hebt, bestaat er de mogelijkheid om op  vóór/examen  te zeilen.

Je gaat eerst meezeilen met de woensdagavond of zaterdagmiddag groep zodat je de weg op de vereniging & het materiaal leert kennen. In overleg met de zaterdag/woensdag coördinatoren kan je een afspraak maken voor het zeilexamen/voorzeilen.   Alleen voor deze specifieke zeilers  wordt er dan een moment gepland  voor kielboot 1- en kielboot 2 niveau examen . Het programma voor deze ervaren zeilers omvat een theorie-examen van 10.00 tot 11.00 uur, het praktijkexamen vanaf 11.30 uur

 

martine@defraiture.nl

/Winand de Fraiture en Gardi Pieters

inschrijven theorieavonden: inschrijven Theorie

 

Deze pagina wordt onderhouden door: de Zeilcommissaris