Theorieavonden en – examen

Parallel  aan de Kielboot 0 instructie en voorafgaand aan de minizeilweek wordt een aantal theorieavonden op de vereniging georganiseerd. Aan de zeilexamens hangt ook een theoriegedeelte voor kielboot 1,2 en 3. De theorieavonden worden in 2019 gehouden op de vrijdagen  12 en 19  april en 3 mei van 19.00 tot 21.00 uur in de sociëteit van de vereniging. Het theorie-examen is in de mini zeilweek .

Deelname aan deze activiteit kan  door Jeugdleden >14 jaar (CWOII),  A- en studentenleden. Noch Roei- & Zeilvereniging “Gouda”, noch de organisatie of instructeurs zijn aansprakelijk voor enige schade, welke dan ook, ontstaan door deelname aan deze activiteit.

 

Contactpersoon Theorieavonden: Irene Zaalberg, irene.zaalberg@hetnet.nl

Contactpersoon Praktijkexamen: Gardi Pieters, Winand de Fraiture, Martine de Fraiture

Aanmelden voor de lessen en het theorie-examen kan via de agenda op de website.
Coördinatie van de theorieavonden ligt bij Irene Zaalberg.

Indien je al over de nodige zeilervaring beschikt maar nog geen diploma hebt, bestaat er de mogelijkheid om op 20 april vóór te zeilen. Alleen voor deze specifieke groep wordt er dan op die dag voor kielboot 1- en kielboot 2 niveau examen afgenomen. Het theorie-examen voor deze ervaren zeilers  is van 10.00 tot 11.00 uur, het praktijkexamen vanaf 11.30 uur. Zie ook pagina ‘Zeilen>opleidingen>kielboot>examenzeilen’.

De coördinatie van het examenzeilen ligt bij Martine de Fraiture

martine@defraiture.nl

/Winand de Fraiture en Gardi Pieters

inschrijven theorieavonden: inschrijven Theorie

inschrijven voorjaarsexamen Examen zeilen -voorjaarsexamen

Deze pagina wordt onderhouden door: de Zeilcommissaris