Theorieavonden en – examen

Voorafgaand aan de Kielboot 0 instructie en aan de minizeilweek wordt een aantal theorieavonden op de vereniging georganiseerd. Aan je examen hangt ook een theoriegedeelte voor kielboot 1,2 en 3. De theorieavonden worden gehouden op de vrijdagen 6, 13 en 20 april van 19.00 tot 21.00 uur in de sociëteit van de vereniging. Het theorie-examen is in de mini zeilweek .

Deelname aan deze activiteit kan  door Jeugdleden >14 jaar (CWOII),  A- en studentenleden. Noch Roei- & Zeilvereniging “Gouda”, noch de organisatie of instructeurs zijn aansprakelijk voor enige schade, welke dan ook, ontstaan door deelname aan deze activiteit.

 

Contactpersoon Theorieavonden: Irene Zaalberg, irene.zaalberg@hetnet.nl

Contactpersoon Praktijkexamen:

Aanmelden voor de lessen en het theorie-examen kan via de agenda op de website.
Coördinatie van de theorieavonden ligt bij Irene Zaalberg.

Indien je al over de nodige zeilervaring beschikt maar nog geen diploma hebt, bestaat op zaterdag 14 april a.s. de mogelijkheid om vóór te zeilen. Alleen voor deze specifieke groep wordt er dan op die dag voor kielboot 1- en kielboot 2 niveau examen afgenomen. Het theorie-examen voor deze ervaren zeilers  is van 10.00 tot 11.00 uur, het praktijkexamen vanaf 11.30 uur. Zie ook pagina ‘Zeilen>opleidingen>kielboot>examenzeilen’.

De coördinatie van het examenzeilen ligt bij Martine de Fraiture /Winand de Fraiture en Gardi Pieters

inschrijven theorieavonden

inschrijven voorjaarsexamen

Deze pagina wordt onderhouden door: de Zeilcommissaris