Splash/Laser

Het seizoen van 2022 start op zaterdag 30. De reguliere lessen lopen door tot en met zondag 3 juli.

Het weekend van 4-5 juni zullen er geen lessen zijn i.v.m. de Goudse Zeilweek. Gevorderde zeilers kunnen eventueel meevaren met materiaal van de vereniging !

Het naseizoen begint op zaterdag 27 augustus en de laatste lessen van het seizoen 2022 zullen plaats vinden op zondag 9 oktober.

Dit geld voor alle groepen!

De zwaardbootinstructie wordt gegeven in de Splash of Laser (Radiaal)

De Splash is geschikter voor de zeilers die wat lichter zijn of wat minder kracht hebben. Het is een leuke boot waarin ook veel wedstrijden gevaren worden. Het is ook mogelijk om met een Splash van de vereniging deel te nemen aan een wedstrijd.

Splash

Naast de Splash wordt er ook in de Laser gevaren. Deze hebben we in twee varianten, de Laser Standaard en Laser Radiaal en laser 4,7 . Het verschil zit hem in het zeiloppervlak, de boot is verder hetzelfde. De Laser Radiaal heeft een wat kleiner zeiloppervlak waardoor deze ook door de lichtere zeiler of met meer wind prima gevaren kan worden.

Laser

 

Naast de instructie in eenmans zwaardboten kunnen gevorderde zeilers ook varen in de Tweemans-zwaardboot – Laser Vago- nadere informatie volgt

Indien mogelijk doen we mee met de Zomerwedstrijden (onderlinge) of de Junior league op de Elfhoeven en de R&Z.

De zwaardbootinstructie voor de jeugd vindt altijd op zondag plaats. De ochtendgroep van 09.00 tot 12:00 en de middaggroep van 13.00 tot 16:00. De indeling wordt vooraf bekend gemaakt.

Voor meer informatie: Winand de Fraiture  (lasers@roeienzeil.nl)

Is uw zoon of dochter nog geen lid-kunt u deze  eerst hier aanmelden als lid 

info lidmaatschap

nog geen lid- hier aanmelden

voor leden -klik hier om in te schrijven

De kosten voor de zeilinstructie bedragen €25,-

Deze pagina wordt onderhouden door: de Zeilcommissaris (31/05/2022)