Combi Rotterdam 2021- datum 3-4 Juli

AFH  Corona uitgesteld – 3/4 juli 2021

 


De Combi Rotterdam zijn regionale Zeilwedstrijden voor de jeugd.

De Combi-Rotterdam is een serie van 8 wedstrijddagen georganiseerd door 8 verenigingen in en om Rotterdam. Plezier en sportiviteit staan voorop bij de Combi-wedstrijden, verder is het de ideale manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het wedstrijdzeilen en zich hierin verder te ontwikkelen.

Het Comité Goudse Zeilweek organiseert deze wedstrijden op zaterdag bij G.W.V. Elfhoeven en op zondag bij de Roei- en Zeilvereniging “Gouda”. Ieder jaar is dit weer een spektakel waar ruim 100 jeugdige zeilers uit de regio Rotterdam op af komen.

Er wordt gezeild in de Optimist , Splash, RS Feva, SW-klasse. Wedstrijden in de Optimist zijn toegankelijk voor deelnemers die 15 jaar of jonger zijn, wedstrijden in de Splash is open voor deelnemers van 18 jaar of jonger en de SW-klasse voor deelnemers die 20 jaar of jonger zijn. Zeilers op alle niveaus kunnen meedoen. Ook dit jaar is er de optimist Groen klasse . Deze klasse is speciaal opgezet voor (beginnende zeilers die alleen op hun eigen plas  varen. Dit betekent ook een eigen uitslag voor die dag én dus ook eigen dagprijzen.

Dit jaar is de Combi Rotterdam in Reeuwijk op 3/4 Juli 

De Combi Rotterdam gaat met haar tijd mee en is dus ook te volgen via Facebook en Twitter!

 

Deze pagina wordt onderhouden door: de Zeilcommissaris