Zeilproeverij op 22 en 23 augustus

(28 juli 2020, Zeilcommissaris)

Heb jij altijd al willen zeilen maar is het er nooit van gekomen? Dan is nu je kans! Op zaterdag 22 en zondag 23 augustus a.s. organiseert de Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’ een kennismaking met zeilen in Centaurs en Randmeren op onze vereniging. Onder leiding van ervaren zeilers maak je gedurende twee dagen kennis met de beginselen van het zeilen.

Op zaterdag start je om 9.00 uur en ontmoet je de ervaren zeiler die jou dit weekend laat proeven van onze mooie zeilsport. Op zaterdag zeilen we tot 13.30 uur. Als je wilt, kun je ’s middags meedoen met het coachzeilen. Bij coachzeilen helpen leden elkaar om hun zeilvaardigheden te vergroten. Als de boten opgeruimd zijn, wordt er op ons terras, met het mooiste uitzicht op de Reeuwijkse Plassen, nog wat nagepraat.

Op zondag beginnen we om 10.00 uur. Na een intensieve dag zeilen, sluiten we om 16.00 uur af met een borrel en kijken we terug op een mooi weekend zeilen.

Allereerst is deze zeilproeverij georganiseerd voor (nog)niet-leden, maar ook leden zonder zeilervaring kunnen aan deze proeverij deelnemen.

Wil je meedoen? Geef je op via de volgende link https://www.roeienzeil.nl/inschrijven-3-0/

No comments yet.

Geef een reactie