Zondag 14 juli: Cross-Over Roei-en-Zeil

(28 april 2019, Jan Willem Janse)

Ook dit jaar is er weer een Cross-Over! Het evenement waar roeiers en zeilers in één team kennis maken met beide sporten en met die andere leden van de club, die zo anders zijn…

Na het succes van de vorige twee Cross-Overs wordt het evenement nu uitgebreid met een competitie voor de jeugd.

Wat kun je zo ongeveer verwachten?
Iedereen schrijft zich individueel in en wordt door de organisatie ingedeeld in een team. We vormen gelegenheidsteams van ca. 6 personen, roeiers en zeilers door elkaar. Hierbij wordt rekening gehouden met leeftijd (voor de jeugd is er een aparte competitie) en ervaring, zodat er binnen elk team genoeg ervaring is om leden die nog nooit geroeid of gezeild hebben te ondersteunen.

Elk team krijgt de beschikking over een C-2 roeiboot en een Centaur of Randmeer zeilboot. Op de plas zijn allerlei leuke spelopdrachten uitgezet, die je als geheel team met de roei- en zeilboot gaat uitvoeren. Tussen de opdrachten door is er volop gelegenheid om van zeil- en roeiboot te wisselen. Ontdek zo beide disciplines van onze vereniging.

Dus, ben je een zeiler die wil roeien met de riemen die je (niet) hebt, of ben je een roeier die de wind wel eens in de zeilen wil voelen, doe dan mee. Inschrijven via de website kan vanaf 10 mei a.s.

Wanneer? Zondagmiddag 14 juli 2019, van 13.30 tot ca. 16.30 u. Afsluitend een borrel in Franse sferen, het is tenslotte Quatorze Juilliet!

No comments yet.

Geef een antwoord