Gezocht: (hulp)instructeurs Optimisten Zeilinstructieweek 2024

Van zondag 18 tot en met vrijdag 23 augustus a.s. vindt de jaarlijkse Zeilinstructieweek bij de Roei en Zeil plaats. Mede door het overweldigende succes van ‘Optimist on Tour’ hebben we bij de Optimisten inmiddels zoveel nieuwe aanmeldingen ontvangen van kinderen die heel graag willen leren zeilen, dat we op dit moment zelfs een tekort aan zeilinstructeurs hebben.

Uiteraard willen we de zeilertjes die nu op de wachtlijst zijn geplaatst niet teleurstellen. Daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers, die ons tijdens deze instructieweek willen helpen bij het geven van instructie bij de Optimisten. Hiervoor is het niet noodzakelijk om een instructeursdiploma te hebben. Wel is het wenselijk dat deze vrijwilligers zelf redelijk kunnen zeilen en enige affiniteit hebben met het helpen van kinderen bij het leren zeilen.

Lijkt het je leuk om ons hierbij te helpen? Meld je dan zo snel mogelijk bij mij aan. Dat kan tot maandag 15 juli a.s. door mij een e-mail of appje te sturen of mij even te bellen. Ook als je graag eerst nog meer informatie wilt hebben. We rekenen op jullie hulp, want een vereniging vorm je samen en maak je met elkaar! Alvast bedankt!

(5 juli 2024, Addy van der Knaap – zeilcommissaris)

 

Comments are closed.