Inschrijven activiteiten

Voor roei- en zeilactiviteiten kan alleen online worden ingeschreven. Dit heeft diverse voordelen: de organisator heeft alle gegevens direct bij de hand, een eventuele betaling wordt gelijk administratief goed verwerkt en de controle op het (juiste) lidmaatschap kan eenvoudig plaatsvinden. Misschien is het even wennen, maar wij zijn er zeker van dat het met onderstaande hulp moet lukken!

Inlogcode
Allereerst is het belangrijk om je inlogcode bij de hand te houden. Nieuwe leden ontvangen deze zodra hun lidmaatschap administratief is verwerkt. Heb je deze gegevens niet meer bij de hand, mail dan naar administratie@roeienzeil.nl en vraag ze opnieuw op. In principe is je loginnaam altijd het mailadres dat in de administratie bekend is.

– Wil je je wachtwoord en/of je loginnaam wijzigen? Ga dan naar ‘Mijn roeienzeil inloggen’ onder het menu ‘Vereniging’ op de website. Daar kan je inloggen en je wachtwoord en/of loginnaam wijzigen.
– Ben je je wachtwoord vergeten? Ga dan naar ‘Mijn roeienzeil inloggen’ onder het menu ‘Vereniging’ op de website. Daar kan je op de optie ‘Wachtwoord vergeten?’ klikken en krijg je een nieuw wachtwoord toegezonden.
De directe link is overigens https://roeizeilgouda-site.e-captain.nl/mijn-captain/login?r
Mijn roeienzeil inloggen

Inschrijven voor activiteiten
Inschrijven kan op meerdere manieren.
– De gemakkelijkste manier is om te klikken op de balk ‘Inschrijven activiteiten’, die prominent op de voorpagina van de website staat. Als je hier inlogt dan krijg je het activiteitenoverzicht te zien, zowel voor roeien als zeilen. Zoek de activiteit op, klik op de activiteit, en klik daarna onderaan op ‘Inschrijven’. Vervolgens wordt het inschrijfformulier getoond.

Inschrijven activiteiten

Ook kan je bij elke activiteit bekijken wie er reeds ingeschreven staat (mits dit openbaar is gesteld).
– De andere optie is om via ‘Mijn roeienzeil inloggen’ onder het menu ‘Vereniging’ op de website in te loggen. Na het inloggen moet je naar ‘Activiteitenoverzicht’ gaan, vervolgens kan je weer bovenstaande procedure volgen.
– Ook kan je naar de betreffende activiteit onder het menu ‘Agenda’ op de website gaan, klik dan op ‘Meer info’, en vervolgens kan je daar weer inschrijven.
– Tenslotte staat er vaak een link onderaan de informatiepagina van de betreffende activiteit. Deze link brengt je vaak ook direct naar de activiteit waarvoor je kunt inschrijven.

 

Deze pagina wordt onderhouden door: de webbeheerder