Instructeur bij de Basis Roei Opleiding

Elk jaar heet de RZVG veel nieuwe leden welkom die willen leren roeien. Enthousiaste instructeurs die hun roeiplezier graag overdragen op anderen maken dit mogelijk.

Die instructeurs zoeken wij voor onze roeiopleiding.

BRO instructeur worden

Door een bijdrage te leveren aan de roeiopleiding doe je niet alleen anderen een plezier. Je leert veel mensen kennen, je leert zelf (nog) beter roeien en het is dankbaar vrijwilligerswerk.

Heb je de benodigde vaardigheid, kennis en ervaring om roeiles te geven? Sluit je aan bij ons instructieteam!

Lijkt het je leuk instructeur te worden en wil je het leren? Word  instructeur-in-opleiding (IOL)!

Als IOL word je opgeleid tot zelfstandig roei-instructeur. In de opleiding wordt de roeitechniek goed doorgenomen en is er aandacht voor didactiek. De opleiding helpt om een eventuele drempel om les te gaan geven weg te nemen (‘kan ik dat wel?’, ‘beschik ik al over de benodigde competenties?’). Belangrijk is dat de RZVG door opleiding een kwalitatief goede BRO wil bieden aan haar leden.

Instroom

Je bent lid, beschikt over het BRO-diploma en bent een actieve roeier. Je wilt beginnen aan de skiffopleiding of al in bezit van een Skiff-1-diploma.

Maar vooral: het lijkt je leuk om les te gaan geven en je kunt daar in de periode van mei tot en met september ook tijd voor vrijmaken.

Meer weten? Klik hier om het infoblad te downloaden.

Nadere informatie, vragen, belangstelling, aanmelden?

Mail naar roeiinstructie@roeienzeil.nl