Dinsdagavond wedstrijden

DINSDAGAVOND WEDSTRIJDEN

Elk seizoen organiseert GWV Elfhoeven een serie dinsdagavond wedstrijden, vanaf half april tot aan de zomervakantie. Bij deze wedstrijden staat de sportiviteit en de gezelligheid voorop. Er wordt gestart in drie verschillende startgroepen. 1. de toerklasse, waarin Polyvalken, Centaurs en Randmeren Touring varen, zonder spinaker. 2. de éénmansklasse, waarin Lasers, Splashes en soms O-jollen meedoen. 3, de meermansklasse, waarin Randmeren Advance, Valken, 16 Kwadraten, Spanker, Efsixen, Laser Vago’s en RS-500’s de strijd met elkaar aanbinden.

Vanuit R&ZV ‘Gouda’ zijn we op de dinsdagavonden van harte welkom bij GWV Elfhoeven om mee te doen aan deze wedstrijden. Met de Randmeren Touring kan worden meegedaan in de Toerklasse, Lasers kunnen meedoen in de éénmansklasse en met de Randmeer Advance (met spinaker) en Laser Vago kan worden gevaren in de meermansklasse.

Per dinsdagavond worden er een aantal korte wedstrijdjes gevaren. De eerste start is rond 19.00 uur. Dat vereist wel dat je uiterlijk 18.30 vertrekt vanaf Roei-en-Zeil en je vooraf je boot hebt afgeschreven en opgetuigd. Een beetje strakke planning, maar de beloning is vaak een heerlijke en gezellige zeilavond.

Kijk voor details en precieze data op de website van GWV Elfhoeven (www.elfhoeven.nl)

Deze pagina wordt onderhouden door: de Zeilcommissaris (26/03/2023, JJa)