Validatieroeien

Validatieroeien

De Roei- en Zeilvereniging “Gouda” kent al jarenlang het Validatieroeien. Ben je sportief, ben je graag buiten en vind je het gezellig om met anderen iets samen te doen? Denk je dat dit door de beperking die je hebt niet kan? Probeer dan eens of validatieroeien iets voor je is.

Validatieroeien is een moeilijk woord, bedoeld wordt dat je met anderen samen in een stabiele boot de Reeuwijkse plassen op gaat om te roeien. Onder begeleiding van ervaren instructeurs, die je hierbij helpen. Elke woensdagmiddag en zaterdagochtend is er een groepje enthousiaste deelnemers. Wil je een keer komen kijken, kom dan langs. Je moet wel kunnen zwemmen en, met wat hulp, zelf de boot in en uit kunnen stappen.

Ook voor leden geldt:
Ken je iemand met een beperking in je familie of in je omgeving, waarvan je denkt dat hij of zij het leuk lijkt om te leren roeien, dan is hij/zij welkom bij ons om te komen kijken en een keer in een boot te stappen. Heb je contacten met (zorg)instellingen in de omgeving? Breng ons dan in contact. We zijn op zoek naar nieuwe deelnemers. Er is nu plek!! Lijkt het je wat? Meld je dan aan bij Jantine Hansen , tel 0182-515814

 

Deze pagina wordt onder houden door: de Roeicommissaris