Roeivalidatie

Ben je sportief, ben je graag buiten en vind je het gezellig om met anderen iets samen te doen? Denk je dat dit door de beperking die je hebt niet kan? Probeer dan eens of de Roeivalidatie iets voor je is.

De Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’ kent al jarenlang de Roeivalidatie. Deze is erop gericht om zoveel mogelijk mensen te laten roeien, ongeacht hun beperking. Roeien is, soms met aanpassingen, op zich een sport voor iedereen.

Bij de Roeivalidatie roeien we met anderen samen op de Reeuwijkse plassen. We doen dit in een heel stabiele boot (een extra brede dubbele wherry, met extra instapmogelijkheid).  Heb je wat meer begeleiding nodig dan kijken wij of er een aanpassing te vinden is. We roeien met begeleiding van ervaren instructeurs, die je hierbij helpen en je leren roeien. Want roeien is niet overdreven moeilijk, maar je moet het natuurlijk wel leren.

Enige voorwaarden zijn: je moet kunnen zwemmen en, met wat hulp, zelf de boot in en uit kunnen stappen.

We roeien in de periode maart-oktober, op woensdagochtend, -avond en zaterdagochtend.

Wil je een keer komen kijken, neem contact met ons op of kom langs.

Ook voor leden geldt:

Ken je iemand met een beperking in je familie of in je omgeving, waarvan je denkt dat hij of zij het leuk lijkt om te leren roeien, dan is hij/zij van harte welkom bij ons om te komen kijken en een keer met ons in een boot te stappen.

Voor meer informatie of aan melden: neem contact op met 1 van de 2 coördinatoren van de Roeivalidatie.
Ze zijn te bereiken via een mail naar roeivalidatie@roeienzeil.nl of telefonisch via 0182 515814 / 06 42099240  of  0182 393971.