Toerroeien

De hele dag sportief buiten zijn en mooie tochten maken elders of in de buurt

Een gezellige tocht met hier en daar een stop om van de natuur te kunnen genieten of een stop maken om te lunchen. Er zijn verschillende opties:

Midweek en/of gastroeien

Er worden het hele jaar door leuke tochten aangeboden door andere verenigingen en daarnaast organiseert de KNRB toercommissie ook zelf meerdaagse toertochten. Naast het maken van tochten kunnen ook andere activiteiten deel uitmaken van het z.g. Midweekroeien (ook wel gastroeien genoemd), zoals fifty fit-programma’s, hotel- en kampeertochten. Deze zijn gepubliceerd op de website van de KNRB. Ook via het hierboven genoemde Midweekroeien van de KNRB kunnen er tochten – op eigen initiatief – worden geroeid.

Als groep kan je ook rechtstreeks bij een andere vereniging boten lenen/huren en zelf een tocht uitzetten. Kijk voor informatie op de site van de betreffende vereniging en neem zelf contact op met die vereniging.

Roei- en Zeilvereniging toertochten

Als vereniging organiseren wij ook tochten op en rondom de Reeuwijkse plassen, vaak met een hap(je) en drankje. Deze worden aangekondigd op onze website. Je  kan je hiervoor aanmelden via ‘inschrijven activiteiten’.

Aan toerroeien kan iedereen met een BRO-diploma, die al wat ervaring heeft opgedaan met een rondje plas, deelnemen. Er zijn geen kosten verbonden aan het toerroeien, anders dan die voor de eigen consumpties tijdens de roeitochten.

Voor meer informatie mail de toerroeicoördinator: toerroeien@roeienzeil.nl