Zeil opleidingen algemeen

Zeilopleidingen

Altijd al willen leren zeilen? Bij de Roei- en Zeilvereniging “Gouda” ben je aan het juiste adres. Iedereen kan bij ons terecht, jeugd en volwassenen, onervaren en ervaren, voor iedere zeiler is een passende opleiding beschikbaar.

 

De vereniging is al sinds jaar en dag aangesloten bij de Commissie Watersport Opleidingen (CWO) en is een erkende opleidingslocatie. In alle disciplines zijn we bevoegd tot het opleiden voor de diploma’s CWO I, II en III. Alle instructeurs die bij de Roei- en Zeilvereniging “Gouda” lesgeven zijn CWO gecertificeerd instructeur. Onze instructeurs zijn dus altijd goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold. Vaak zijn zij zelf ook actief wedstrijdzeiler.

Ook komen er regelmatig zeer ervaren wedstrijdzeilers langs om een gastles te verzorgen. Dit levert vaak een hoop nieuwe inzichten op bij een cursist waardoor hij of zij een nog completere zeiler wordt.

De Roei- en Zeilvereniging “Gouda” heeft een grote vloot van maar liefst 55 zeilboten. Er wordt in diverse type boten gevaren, namelijk de Optimist, RS Feva XL (nieuw vanaf 2014), Splash, Laser (Radiaal), Laser Vago (nieuw vanaf 2019) Centaur, Randmeer .

Vind meer informatie over zeilopleidingen voor jeugd, zwaard- of kielboot en met alle praktische informatie over de die opleidingen, en contactpersonen.

Deze pagina wordt onderhouden door: de Zeilcommissaris