Roeikleding

Er is een uitgebreide collectie roeikleding te bestellen

via de webshop van Lorini: De collectie is altijd te bekijken, maar niet op ieder moment te bestellen.

Twee keer per jaar (mei/oktober) kan er kleding besteld worden, gekoppeld aan pasmomenten op de vereniging. Daarnaast is er nog een bestelronde zonder pasmogelijkheid. De bestelrondes worden aangekondigd via de nieuwsbrief, website en Facebook. Houd deze dus goed in de gaten.

Er is geen voorraad van de kleding. De kleding wordt speciaal op maat gemaakt en heeft na het sluiten van de bestelronde een levertijd van ca. 6 weken. Mocht in een uitzonderlijke situatie de kleding eerder nodig zijn, neem dan telefonisch of per e-mail contact op met Lorini om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe bestellen

Om kleding te kunnen bestellen moet je eerst een account aanmaken op de site van Lorini. Je hebt hiervoor een registratiecode nodig; deze is GNOU-BHZR-1PZP-WJVC. De inlogcode zal ook verstrekt worden tijdens de pasrondes. Indien je eenmaal een account hebt aangemaakt is deze registratiecode later niet meer nodig. Na inloggen word je dan automatisch gekoppeld aan de webshop van de Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’

Te volgen stappen bij het bestellen:

  • Om een account aan te maken klikje op ‘inloggen’ links bovenaan de pagina van Lorini. Onder het kopje ‘nieuwe klant’ klik je op ‘verder’.
  • Maak met behulp van de registratiecode een account aan met een zelfgekozen wachtwoord.
  • Log in: je komt dan in de webshop van de Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’. Er is een onderscheid tussen dames- en herenkleding. Je kunt in 1 bestelling uit beide categorieën bestellen.
  • Maak je keuze. Er kunnen ook naamlabels toegevoegd worden of er  eventueel indien nodig een aanpassing in het model worden gevraagd (bijvoorbeeld: mouwlengte + 10 cm).
  • Maak een verzendkeuze: naar de vereniging of naar huis. De verzendkosten naar de vereniging zijn lager. Je kunt tijdens de openingsuren van de bar de kleding op komen halen.
  • Betaal via iDeal

NB: Je bent zelf verantwoordelijk voor je bestelling. Let dus goed op dat je de juiste items en de juiste maat aanschaft. Tijdens de pasrondes kun je je maat bepalen. Die maat kan afwijken van je reguliere kledingmaat. Passen is dus zeer aan te raden! Is de kledingmaat onverhoopt toch niet goed, dan kun je via de website proberen de kleding te verkopen.

Mocht je nog vragen hebben, stuur een mail naar  verenigingskleding@roeienzeil.nl