Frieslandweekend

Ieder jaar organiseren we omstreeks het laatste weekend van juni een Friesland weekend.

Het doel van het weekend is om op een leuke en gezellige wijze tochten te varen en zeilervaring op te doen in omstandigheden die we in Reeuwijk niet kennen, zoals het opkruisen in druk of lastig vaarwater en het passeren van bruggen en sturen met een buitenboordmotor.

We zeilen in polyvalken met  3 tot 4 personen per boot. Voor het meedoen is een redelijke zeilvaardigheid noodzakelijk en daarom gaan we uit van minimaal Kielboot Cwo 2. Als er plaatsen over zijn kan Cwo 1 ook worden overwogen.

We zoeken een groepslocatie uit aan een leuk Fries vaarwater, voor ca 30 deelnemers. We koken met onze eigen kok en met hulp van de zeilers.

Het weekend is van vrijdag ca. 17.00 uur t/m zondag19.00 uur.Zo kan er op vrijdagavond al worden gezeild, maar later aansluiten bij de borrel kan ook.  Op zaterdag en zondag maken we dagtochten en op zondag sluiten we het weekend af met een diner voor vertrek.

De kosten zijn ca. € 200,- per deelnemer. Dit omvat 2x overnachting, 2x ontbijt, 3x diner/maaltijd, 1x meeneemlunch en gebruik polyvalken.

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op via  e-mail frieslandweekend@roeienzeil.nl