Zeilinstructieweek

De zeilinstructieweek is het jaarlijks terugkerende evenement waarbij alle zeildisciplines tegelijkertijd CWO-instructie krijgen.

Zowel jeugd-, zwaard- en kielbootzeilers krijgen de laatste week van de zomervakantie 6 dagen les van CWO-opgeleide zeilinstructeurs. Dit allemaal op het water van de Reeuwijkse Plassen. Een week lang zeilen en gezelligheid. Een prachtige afsluiting van de zomervakantie!

Er wordt instructie gegeven in de volgende vijf klassen: Optimisten, RS Feva’s, Lasers en Splashes, Laser Vago’s, Centaurs en Randmeren. De Laser Vago zal als aparte klasse meedoen, en het is ook mogelijk hiervoor je CWO te behalen. Kortom alle gelegenheid om een onvergetelijke week op het water te beleven!

De dagen worden doorgebracht onder leiding van ervaren en enthousiaste instructeurs. Dus wil je jouw zeilvaardigheden verbeteren of is het hele reilen en zeilen jou nog onbekend? Geef je dan op voor de zeilinstructieweek!

Het behalen van een CWO behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor is theoretische kennis nodig en ook deze theorie wordt tijdens de zeilinstructieweek behandeld.

Het inschrijfgeld (zie inschrijven) volstaat voor de hele week, dit is inclusief lunch (ook tijdens de plassentocht) en afsluitende barbecue! Het programma van de zeilinstructieweek zullen we t.z.t. naar alle deelnemers communiceren.

Let op: lidmaatschap is vereist om u in te kunnen schrijven. Uw zoon, dochter, kleinkind etc. inschrijven op naam van iemand anders is dus niet mogelijk.

Naar inschrijven voor de vijf klassen:
• Optimist
• RS Feva
• Laser/splash
• Laser Vago
• Centaur/Randmeer

Voor vragen en/of opmerkingen kun je ons bereiken op zeilinstructieweek@roeienzeil.nl

De organisatie van de zeilinstructieweek

Deze pagina wordt onderhouden door: Zeilcommissaris (08/04/2023)