Clubzeilen Kielboten

Wat is clubzeilen?

Clubzeilen Kielboten is voor iedereen die graag wil zeilen, wel of niet voldoende diploma’s heeft en gezellig met anderen wil varen. Het zijn twee momenten in de week om óf extra vaaruren te maken en vaardigheden te oefenen óf gewoon lekker te zeilen. Plezier staat voorop!

De bemanning van de boten wisselt en wordt met hulp van de coördinatoren zo samengesteld dat elke boot minimaal één ervaren zeiler  aan boord heeft, die voor de veiligheid zorgt en waar je natuurlijk ook wat van kan leren. Door deze combinatie kan iedereen met een boot mee het water op. Voor leden die geen vast zeilmaatje hebben is dit de oplossing om wel regelmatig te kunnen zeilen. Door niet met vaste bemanningen te varen, maar hierin iedere keer te variëren, leer je ook veel mensen kennen en is het altijd gezellig!

Wanneer

Vanaf april op woensdagavond en zaterdagmiddag tot het einde van het vaarseizoen. Zaterdagmiddag van 13.45 uur tot 17.00 uur. Kom a.j.b. wel op tijd. Het indelen van de boten gaat dan vlot zodat iedereen snel het water op kan.
Midweek-coachzeilen is op woensdagavond vanaf 19.00 uur tot zonsondergang. Elke woensdag is vanaf 17.00 uur is de keuken open (hiervoor dien je wel te reserveren via beheerder@roeienzeil.nl of op 06-83404501).

Kosten en aanmelden

Clubzeilen is gratis voor leden en een introducé is altijd welkom. Aanmelden voor de zaterdagmiddag of de woensdagavond aan het begin van het seizoen is echter wel nodig, omdat de belangstelling elk jaar groter wordt en we graag een up-to-date contact lijst bijhouden. Meedoen gedurende het seizoen blijft vrijblijvend, aanmelden verplicht je niet elke week mee te doen.

De coördinatie voor het clubzeilen op woensdagavond en zaterdagmiddag ligt bij kielboten@roeienzeil.nl.

deze pagina wordt beheerd door de Zeilcommissaris