‘VAREN MET DE BUREN’ IS OP ZOEK NAAR VROLIJKE KAPITEINS!

In het kader van het lustrum in 2021 heeft de RZVG een evenement geïntroduceerd ‘Varen met de Buren’. De buren zijn de bewoners van beide Thomashuizen (Gouda & Reeuwijk) en de Herbergier in Reeuwijk en hun begeleiders. Ook hun familieleden worden uitgenodigd. Bedoeld als eenmalig event, maar zo leuk, dat wij ter plekke hebben afgesproken met de betrokkenen dat wij dit jaarlijks gaan doen. Op de laatste zondag van augustus. Het moet in het weekend, omdat veel bewoners werken. Vorig jaar waren de weergoden ons niet zo goed gezind, maar dit jaar vertrouwen wij op een zonovergoten dag!

Er wordt gevaren met boten (sloepen) van leden, dus vandaar dat wij op zoek zijn naar vrolijke kapiteins die deze middag hun boot en hun stuurmanskunsten ter beschikking willen stellen.

FEESTELIJK PROGRAMMA – ZONDAG 25 AUGUSTUS

– 13.30 : De voorzitter heet de gasten welkom
– 13.30 – 14.00 : Ontvangst met koffie/thee en koek
– 14.00 – 14.30 : Inschepen
– 14.30 – 16.30 : De Bolle Bok vaart, versierd met vlaggen, voor de stoet uit om de bruggen te openen en sluiten. De tocht gaat alle plassen rond.
– 16.30 : Na afloop drankje en bitterballen

Wij rekenen op jullie. Meld je aan via saskia.martinelli@outlook.com want zonder jullie medewerking kan het niet doorgaan.

(28 mei 2024 – Saskia M. Martinelli)

Comments are closed.