2 Nieuwe leden van verdienste benoemd

(3 december 2018, Roeicommissaris)

Tijdens de goed bezochte ALV van 25 november j.l. zijn naast de kampioenenhuldiging ook twee leden als lid van verdienste benoemd. Unaniem werden zowel Geert Geelkerken als Toine Vergroesen door de ALV als nieuwe leden van verdienste verwelkomd. Dat brengt het aantal in leven zijnde leden van verdienste van onze vereniging op zes.

Geert werd benoemd vanwege zijn al meer dan 50 jarige inzet voor de vereniging in allerlei rollen. Altijd bereid om iets te organiseren of het voortouw te nemen, bijvoorbeeld in het besturen van de vereniging, het jureren van een zeilwedstrijd of het coaten van vloeren in de loodsen. De lijst van taken is schier oneindig.

Toine is al meer dan 20 jaar actief als zeer betrokken en succesvolle coach van het jeugdwedstrijdroeien. Vrijwel dagelijks is Toine op de vereniging te vinden: fietsend langs de Breevaart, in de ergometerruimte, of op weg naar de Bosbaan voor een wedstrijd. Ook daarnaast jaren actief geweest als wedstrijdleider van de Goudse Mijl. In de 20 jarige periode heeft hij veel talenten tot volle wasdom laten komen.

 

No comments yet.

Geef een reactie