31 oktober snerttocht!!!

(30 september 2015, Roeicommissaris)

De snerttocht 2015 voert langs de volgende route: Breevaart -> door Gouda naar de Mallegatsluis –> van de Mallegatsluis naar Hekendorp via de Waaiersluis en de Hollandse IJssel -> van Hekendorp via de Dubbele Wiericke naar de Oude Rijn -> van de Oude Rijn via de Enkele Wiericke naar de plas ‘s Gravenkoop en vandaar weer naar de vereniging.

We verzamelen om 08:00 uur op de vereniging en verwachten omstreeks 18:00 uur weer in de sociëteit terug te zijn, waar we afsluiten met een fameuze erwtensoep van Michael en voor de vegetariërs onder ons is er originele Reeuwijks pompoensoep.

Tussentijds is er de mogelijkheid te lunchen in Hekendorp bij eetcafé Goejanverwelle, waar we verwachten om 13:00 uur te zijn.

De kosten voor de tocht bedragen € 13,50 en in die kosten zijn opgenomen: brug- en sluisgelden, erwten-/pompoensoep en 2 consumpties bij terugkomst in de sociëteit.

Tip voor onderweg: zorg zelf voor een thermoskan en een beker voor je eigen koffie of thee en een boterham voor onderweg.

Kleding tip: zorg behalve voor regenkleding en laarzen ook voor kleding in laagjes zodat je onderweg e.a. lekker kan aanpassen aan de omstandigheden.

Er zijn al heel wat inschrijvingen en het maximum aantal deelnemers is 56 personen. Deelname op volgorde van inschrijving en de bootindeling wordt gedaan door de organisatie. Mochten er al 56 deelnemers zijn dan word je op een wachtlijst geplaatst om de plek in te nemen van eventuele uitvallers. Wanneer je liever pompoensoep in plaats van de erwtensoep hebt, of een voorkeur voor de bootindeling hebt, kan je dat melden via het mailadres goudsemijl@live.com

Graag tot de 31ste  !

Lineke van der Brug en Arie Maarten de Bruin

Let op: U kunt zich alleen inschrijven via de rode balk op de home pagina of klik hier.

No comments yet.

Geef een reactie