Aanmelden HORZOL roeimarathon

(29 augustus 2019, Roeicommissaris)

Op zondag 13 oktober a.s. wordt de 10de editie van de HORZOL roeimarathon geroeid. Vanuit de RZVG is het initiatief gestart om met een club enthousiaste roeiers hieraan mee te doen. De organiserende roeivereniging, RV OSSA uit Heerhugowaard, belooft de deelnemers aan de 51 km lange tocht een prachtig parcours over de West-Friese wateren.

Lijkt het je leuk om mee te doen aan de HORZOL roeimarathon, heb je je BRO afgerond en een goede conditie en kun je minimaal 2x per week trainen, dan nodigen we je van harte uit om met ons in te schrijven via de website van de RZVG. Inschrijven doe je via ‘MijnRoeienZeil’ en is vanaf 8 september mogelijk.

De roeitocht kent een prestatietocht (gestuurde C2, C4 of wherry) en een wedstrijd (C4x+, C2x+). De prestatietocht start om 9.00 uur en heeft een tijdslimiet tot 16.30 uur. De wedstrijd start om 10.30 uur. Voor de wedstrijd is zelfs een heuse bokaal beschikbaar. Na afloop van de tocht wordt het HORZOL diner in de sociëteit van RV geserveerd (opgave bij inschrijving, kosten EUR 12,50).

Het parcours begint en eindigt bij Roeivereniging OSSA, Westdijk 12, 1704 AK in Heerhugowaard. Meer informatie vind je op: http://horzol.nl/

Vanuit de Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’ is de organisatie in handen van:
• Pauline Timmerman: phatimmerman@hotmail.com of 06-12999100
• Nancy Kuin: familie.kuin@planet.nl of 06-57096796

P.S. Horzol staat voor Heerhugowaard – Oudorp – Rustenburg – Zijdewind – Oudkarspel – Langedijk!

No comments yet.

Geef een reactie