Alternatieve GROTE zeilweek

(11 juni 2021, Zeilcommissaris)

In 2020 is de grote zeilinstructieweek helaas komen te vervallen. Maar in 2021 gaan wij Het Grote Zeilinstructieweek alternatief  organiseren!

We beginnen met een Jeugd Zeil5daagse (21 t/m 25 augustus) 

In de laatste week van de zomervakantie organiseren wij voor de jeugdige zeilers vijf  dagen zeilen en gezelligheid op het water van de Reeuwijkse Plassen!

Er zal instructie worden gegeven in Optimisten, RS Feva’s, Lasers, Splashes en Laser Vago’s. De dagen staan onder leiding van ervaren en enthousiaste instructeurs. Dus wil je deze zomer alsnog jouw zeilvaardigheden verbeteren of is het hele reilen en zeilen jou nog onbekend? Geef je dan op als lid en doe mee met de Jeugd Zeil5daagse bij de RZVG.

We beginnen op zaterdag 21 augustus om 10.00 uur en eindigen met een lunch op woensdag 25 augustus.

Om je op te geven: klik hier

We sluiten af met de Volwassenen Kielboot Zeil4daagse (26 t/m 29 augustus)

Donderdag 26 augustus starten we met deze Kielboot 4 daagse en net als in voorgaande jaren tijdens de zeilinstructieweek  kun je in deze vier dagen je CWO diploma’s voor kielboot I en II behalen. Bij voldoende plaats is er zelfs een mogelijkheid voor CWOIII.

Een enthousiaste groep ervaren leden/zeilinstructeurs geeft deze dagen instructie. De dagen  beginnen om 9.00 uur en eindigen rond 17.00 uur. Doordat je elke dag zelf aan het zeilen bent oefen je verder in de vaardigheden van het zeilen. De instructeurs geven je daarbij persoonlijke aanwijzingen en uitleg over de techniek van het zeilen.

Om je op te geven: klik hier

Voor vragen en/of opmerkingen kun je ons bereiken door te mailen naar zeilcommissaris@roeienzeil.nl en zeilinstructieweek@roeienzeil.nl

, , ,

No comments yet.

Geef een reactie