Alternatieve nieuwjaarsbijeenkomst

(28 december 2020, Voorzitter)

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van 2020 hadden wij nooit kunnen bevroeden dat wij in 2021 geen nieuwjaarsbijeenkomst zouden kunnen hebben.

De nieuwjaarsreceptie belichaamt wat mij betreft als niets anders het wezen van onze vereniging. Het gezamenlijk kijken naar het nieuwe jaar, toasten op wat dat jaar ons allemaal zou kunnen brengen. Een vereniging van en voor elkaar, een vereniging door elkaar. Samen het glas heffen staat wat mij betreft symbool voor de sterke verbinding die wij met elkaar hebben.

Helaas, een nieuwjaarsreceptie dat gaat niet, maar er komen betere tijden…

Als een soort van surrogaat hebben wij een filmpje gemaakt met het bestuur en Arno. Natuurlijk op een veilige manier, dus zoomend (wie had dat een jaar geleden kunnen bedenken). Een filmpje waarin we terugkijken op 2020 en een beetje vooruit kijken naar 2021. Een filmpje met als rode draad dat wij hopen dat wij elkaar binnenkort weer kunnen vasthouden: een C4 met z’n vijven, een gewone open dag, de zeilweek, een herhaling van de roeiweek, maar dan zonder beperkingen, geen angst voor het oplopen van een ziekte. Gewoon elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen sporten en natuurlijk dat ook samen kunnen evalueren.

Het filmpje is hier te vinden.

Veel plezier met kijken en blijf nog even voorzichtig.

 

One Response to Alternatieve nieuwjaarsbijeenkomst

  1. Germaine Tuinhout 02/01/2021 at 09:04 #

    Dank voor de heldere boodschap voor 2021.

Geef een antwoord