Bardienst nieuwe stijl

(27 mei 2019, Commissie Verenigingswerk)

Zojuist weer een mijlpaal bereikt: voortaan worden leden uitgenodigd om zelf een datum en tijdstip te kiezen voor het doen van bardiensten.

Tot voor kort werd de indeling voor de bardienst gedaan door de leden op een lijst te plaatsen voor een bepaalde datum. Er vond geen afstemming plaats of deze datum wel paste. Dat betekende dat er ook vaak geruild moest worden en dat was erg omslachtig.

Vanaf nu zullen leden die voor een bepaalde periode (b.v. een kwartaal) voor bardienst worden uitgenodigd, de mogelijkheid hebben om eerst zelf een datum te kiezen uit de lijst van mogelijkheden. Deze lijst van data is beschikbaar via ‘Mijn Roei- en Zeil’. Ook het ruilen is veel gemakkelijker gemaakt en bovendien ontvang je een paar dagen voor de gekozen bardienst een herinneringsmail.

Benieuwd hoe dit precies werkt, kijk hier uitleg-inschrijven-bardienst
.

Let op, op dit moment kan nog niet iedereen zich op deze manier inschrijven voor bardienst. Uitbreiding van de groep die zich op deze wijze kan inschrijven volgt en je zult daarover via email worden geïnformeerd.

One Response to Bardienst nieuwe stijl

  1. Frans Beijaard 07/08/2019 at 20:07 #

    Kan ik ook mijn geplande bardienst verplaatsen naar een tijdstip dat nog niemand zich heeft opgegeven? Zo ja, hoe werkt dat dan, m.a.w. hoe haal ik een boeking weer uit de bardienstagenda? Met vriendelijke groet.

Geef een reactie