Coronavirus en onze vereniging

(12 maart 2020, Voorzitter)

De komende tijd zal het coronavirus helaas meer mensen besmetten. Inmiddels zijn voor heel Nederland beperkende maatregelen afgekondigd om het risico van overdracht van het virus te beperken. Ook voor sporters heeft dit gevolgen. Grote sportwedstrijden, maar ook evenementen met bezoekersaantallen boven 100 personen worden afgelast.

Mochten er beperkende maatregelen komen die ook voor onze vereniging van belang zijn dan zullen wij een extra nieuwsbrief uitbrengen en daarnaast de informatie delen via de website.
Wil je svp in mijn RoeienZeil controleren of wij jouw correcte e-mailadres hebben?
Sowieso kan je vóór een bezoek aan onze vereniging natuurlijk altijd onze website raadplegen om te kijken of er nieuwe informatie is.

Keesjan de Wilde en Chris Stoffer zullen het ‘Corona Crisisteam’ vormen. Chris Stoffer zal zo nodig als woordvoerder optreden. Zijn er vragen dan kun je die naar één van ons beiden sturen: voorzitter@roeienzeil.nl en roeicommissaris@roeienzeil.nl .

Ik hoop van harte dat wij ons met elkaar goed door de komende tijd heen zullen slaan. Wellicht zal dat betekenen dat wij meer of minder gehinderd worden in de uitoefening van onze sport, maar dat is allemaal ondergeschikt aan onze gezondheid.

No comments yet.

Geef een antwoord