Digitale ALV op zondag 8 november

(27 oktober 2020, Secretaris)

Hierbij nodigen wij alle leden uit voor onze Algemene Leden Vergadering op zondag 8 november 2020 om 14.00 u.

Helaas lukt het dit jaar door corona niet om deze vergadering fysiek op onze vereniging te houden. De vergadering zal dan ook digitaal plaatsvinden. De software die we gebruiken voor deze vergadering is Microsoft Teams. Het is niet nodig vooraf iets te installeren. De agenda wordt per email aan alle leden verstuurd. Zorg dus dat het juiste email adres bij ons bekend is. De ALV zal digitaal plaatsvinden op grond van de corona-spoedwet.

De stukken voor deze vergadering zijn beschikbaar via ‘Mijn Roei en Zeil’ onder ‘Documenten’.

Omdat deze manier van vergaderen van ons een andere voorbereiding vraagt, graag je aandacht voor het volgende:

  • Als je wilt deelnemen aan de vergadering, meld je dan aan via ‘Mijn Roei en Zeil’. Aanmelden is mogelijk tot 5 november 23.59u. Lukt aanmelden via ‘Mijn Roei en Zeil’ niet, dan volstaat een e-mail naar secretaris@roeienzeil.nl
  • Voorafgaand aan de vergadering ontvang je een email met instructies en link om mee te vergaderen.
  • Vragen of opmerkingen over de agendapunten kunnen per email gestuurd worden naar secretaris@roeienzeil.nl tot uiterlijk 72 uur voor de vergadering.
  • De voorzitter leidt de vergadering, de deelnemers zullen op ‘mute’ staan, wij vragen je de camera uit te zetten. Vragen tijdens de vergadering kunnen via de chatfunctie van Microsoft Teams gesteld worden.
  • Wij zullen de vergadering opnemen.
  • Voor stemmingen zullen we gebruik maken van de chatfunctie van Microsoft Teams.

No comments yet.

Geef een reactie