Eerste ‘aanschuifmaaltijd’ op woensdag 22 januari

(22 december 2019, Commissaris Verenigingsleven)

In het nieuwe jaar zal gedurende het winterseizoen elke derde of vierde woensdag van de maand de sociëteit van de Roei & Zeil worden omgetoverd tot het decor van ‘De Roeierslunch’, het beroemde schilderij van de Franse impressionist Pierre-Auguste Renoir (zie afbeelding).

Aan lange tafels en onder het genot van een voedzame maaltijd gaat het vooral om het voeren van gezellige en/of inspirerende gesprekken met clubgenoten. Het concept is simpel: binnenkomen, aanschuiven naast de laatste die binnenkwam en een gesprek beginnen. Makkelijker kunnen we het niet maken. Met ruime aandacht voor inclusiviteit, dus roeiers en zeilers door elkaar.

Onze kok zal de eerste avond een heerlijk ‘menu van de dag’ maken voor de uiterst vriendelijke prijs van €12,50 per persoon (inclusief drankje). De eerste aanschuifmaaltijd van dit seizoen is woensdag 22 januari 2020. Het buffet wordt geopend rond 18:30.

De kok wil van tevoren wél weten of hij voor 80 of 120 mensen moet koken, dus graag even aanmelden via: beheerder@roeienzeil.nl

Graag tot woensdag 22 januari!

No comments yet.

Geef een reactie