Eerste gedeelte Fifty-Fit afgesloten

Op dinsdag 13 december j.l. heeft onze traditionele afsluiting van het eerste gedeelte van Fifty-Fit  plaatsgevonden. We kunnen terugkijken op een heel geslaagde eerste periode met een groot aantal deelnemers en een goede opkomst. Die was zodanig dat we moesten schipperen met de beschikbare ergometers. Ook voor deze afsluiting hadden velen zich aangemeld.

We startten met koffie/thee en zelf gebakken lekkers op de sociëteit. Daar zijn Elly Gerritse en Rob Kraaipoel in het zonnetje gezet vanwege hun fantastische inzet en waardevolle instructie. We waren allemaal gevleid toen Rob opmerkte, dat hij bij alle deelnemers had vastgesteld dat het gelukt was het boogje aan het begin van de haal steiler te laten verlopen!

Daarna hebben we vanaf De Fuut een mooie wandeling gemaakt door een prachtig berijpt landschap, om te eindigen met een heerlijke lunch in de Reeuwijkse Hout. Het was voor allen een heel geslaagde afsluiting.

Op 7 februari start dan het tweede gedeelte van de Fifty-Fit en wederom kunnen we rekenen op de instructie van Elly en Rob.

(8 januari 2023, Lokje Coenegracht)

One Response to Eerste gedeelte Fifty-Fit afgesloten

  1. Jeannette Oosterweghel 12/07/2023 at 12:34 #

    Bestaat 50fit nog steeds?
    Zo ja
    Op welke dag/tijd?

Geef een reactie