Einde roeiseizoen

(31 oktober 2015, roeicommissaris)

Het roeiseizoen loopt al tegen het einde, de roeiopleidingen zijn afgerond. De jeugdwedstrijdroeiers zijn weer in training gegaan, terwijl de comporoeiers zich opmaken voor de laatste wedstrijden (Lingebokaal en Suikerrace). Zaterdag 31 oktober j.l. is de afsluitende Snerttocht verroeid. Hoewel de activiteiten in de wintermaanden op een wat lager peil zullen liggen, blijft er ook in de wintermaanden geroeid worden. Zie het artikel over de regels rondom varen in de herfst en wintermaanden.

Dit is ook de tijd om na te denken over de activiteiten voor het volgende seizoen. Mocht je belangstelling hebben om daar over mee te denken of straks mee te organiseren, laat het weten. Goede ideeën en helpende handen zijn natuurlijk altijd welkom.

Nog vóór de komende ALV verwachten we levering van een nieuwe C2/3, als toevoeging aan de vloot. Begin volgend jaar zullen er twee nieuwe gladde dubbel twee boten worden geleverd (waarvan 1 voor de jeugdwedstrijdroeiers, waardoor een bestaande twee kan worden doorgeschoven).

No comments yet.

Geef een reactie