Even voorstellen

Na ruim 5 jaar hebben de vertrouwenscontactpersonen van onze vereniging  Jens Nooitgedacht en Adelheid v.d. Torren het stokje overdragen aan Ingrid Sturkenboom en Keesjan de Wilde.

De Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’ wil ieder lid de optimale mogelijkheden bieden te genieten van de watersport. Een vereniging waar iedereen zich thuis kan voelen, waar men respectvol met elkaar omgaat en waar ongewenste omgangsvormen zoals pesten, discriminatie, agressie en seksuele intimidatie niet getolereerd worden.

Iedereen die opmerkingen, problemen of vragen heeft over ongewenste omgangsvormen kan terecht bij de vertrouwenscontactpersonen.

De vertrouwenscontactpersonen zijn er voor iedereen, van elke leeftijd, om jou aan te horen, te adviseren en/of te ondersteunen. Als het nodig is, verwijzen ze je door of regelen opvang buiten de vereniging. Alle meldingen worden in volstrekte vertrouwelijkheid behandeld.


© Merijn Soeters – www.merijnsoeters.com

Ingrid Sturkenboom

Ik ben lid van Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’ sinds 2019. Ik heb sinds die tijd het BRO- en de skiff diploma’s gehaald en geniet met een heel gezellige roeiploeg van rondjes over de plassen, trainingen, af en toe een wedstrijd en napraten op de vereniging onder het genot van een drankje. Naast roeien heb ik ook affiniteit met zeilen, wat ik tot 2019 bij de Goudse Watersport Vereniging Elfhoeven heb gedaan. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als huisarts.

Keesjan de Wilde

Ik ben Keesjan de Wilde en sinds 1999 lid van de Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’. Ik ben een actieve roeier, coach en heb tweemaal in het bestuur gezeten. De vereniging ken ik dus door en door. Tot mijn pensioen was ik huisarts. Ik woon in Bodegraven.

De vertrouwenscontactpersonen zijn bereikbaar via email: vertrouwenscontactpersoon@roeienzeil.nl

(26 februari 2022, Keesjan de Wilde)

 

No comments yet.

Geef een antwoord