Vacature functie beheerder

Na jarenlange trouwe dienst gaat onze gewaardeerde beheerder per half december met pensioen. Daarom gaan wij op zoek naar een nieuwe spin-in-het-web van onze bruisende vereniging!

Over de functie

Als beheerder ben je het eerste aanspreekpunt van onze vereniging. Je zorgt voor een warm welkom in onze sociëteit, een goed draaiende horeca en een veilige, prettige omgeving voor onze leden. Je bent zowel gastheer/-vrouw als organisator, en je zorgt dat alles op rolletjes loopt: van de bar tot de botenloods.

Wat doet de beheerder zoal?

  • Beheren en coördineren van het clubhuis en de horeca (bar, keuken, voorraad, inkoop).
  • Aansturen van barvrijwilligers.
  • Beheer en toezicht (veiligheid) op de haven (ligplaatsen), de lier en de steigers.
  • Zorgdragen voor hygiëne van het gehele gebouw: binnen en buiten.
  • Contact onderhouden met leveranciers, aannemers en bestuursleden.
  • Bijdragen aan een gezellige, inclusieve sfeer op de vereniging.

Wat brengt de opvolg(st)er mee?

  • Ervaring in de horeca of gastvrijheidssector. Het bezit van diploma Sociale Hygiëne, BHV, EHBO is een pré. Deze diploma’s kunnen ook na indiensttreding behaald worden.
  • Affiniteit met (water)sport is een pré — kennis van roeien of zeilen is mooi meegenomen!
  • Oog voor hygiëne en veiligheid en een proactieve houding op dat gebied.
  • Organisatietalent, zelfstandigheid en kostenbewustzijn.
  • Primaire kennis van technische processen (verwarming, elektriciteit etc.). Goede communicatieve vaardigheden en een hart voor mensen.

Wat bieden wij?

  • Een unieke werkplek aan het water, midden in het verenigingsleven.
  • Veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen inbreng.
  • Een betrokken en gezellige club van vrijwilligers en sportieve leden.
  • Passende vergoeding en arbeidsvoorwaarden in overleg.
  • Mogelijkheid tot bewoning van bedrijfswoning op de locatie.

Informatie is te verkrijgen bij het bestuur. Solliciteren kan via secretaris@roeienzeil.nl

 

(26 april 2025 – Nelleke Burger, commissaris verenigingsleven)

Comments are closed.