Ga in 2021 weer mee overstag!

(28 januari 2021, Zeilcommissaris)

Zomer 2021, waar corona weer een biertje wordt, positief alleen maar positief betekent, ruimte houden iets is tussen twee boten bij de boei…

2021, waarin we toch weer een hoop zeilactiviteiten gaan plannen (al dan niet op 1.5 m). Ook dit jaar zijn dit weer de nodige instructie- en coaching-evenementen. Bekende zaken als het coachzeilen, optimisten- en zwaardbootinstructie en de zeilweken of zeil4daagsen .
En zeker niet te vergeten de eenheidsklasse wedstrijden met Pasen (paashaas), de Goudse Zeilweek met Pinksteren (ook voor de tourklasse- (Laser Vago, Randmeer-touring of de Centaur) en de onderlinge wedstrijden (ook weer met de instap/tourklasse) waar we met de instructie (competitief zeilen) op zullen aanhaken.

Ook dit jaar gaan we weer met de nieuwe klasse 2-mans zwaardboot, de Laser Vago, aan de gang. Omdat deze boot extra aandacht vraagt (gennaker, trapeze, aparte trim) wordt hiervoor een volwassenen groep gestart (minimaal CWO II): zie bericht hierover elders op de website.

Dit jaar zijn er zo mogelijk weer interessante externe zeilactiviteiten, zoals het bekende Frieslandweekend (in juni) en een weekend op groot water. Al met al teveel om op te noemen!

De inschrijving gaat medio februari a.s. open. Heb je zin in een fantastisch zeilseizoen? Schrijf je dan snel in, voordat alle plaatsen bezet zijn! Achter de schermen wordt hard gewerkt om alles op tijd voor elkaar te hebben. Ook alle vrijwilligers hebben er zin in!

Om in te schrijven (vanaf medio februari), klik op de balk ‘inschrijven activiteiten’ op de Roeienzeil startpagina of klik hier Inschrijven 3.0 – Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’ voor een overzicht van alle activeiten.

De volgende zeilactiviteiten worden georganiseerd:
– Optimisten instructie
– Laser/Splash instructie
– RS-Feva instructie
– Goudse Zeilweek
– Mini-Zeilweek
– Kielboot 0
–  Laser/Splash instructie/ Volwassenen
– Coachzeilen op zaterdag
– Coachzeilen op woensdagavond
– theorieavonden Zwaard-/Kielboot
Inschrijven voor Frieslandweekend

De inschrijving voor coachzeilen Laser Vago en de Zeilinstructieweek is nog niet geopend.

Problemen met inschrijven? Klik dan HIER voor een instructie ‘inloggen MijnRoeienzeil’.
Mocht je je loginnaam en/of wachtwoord kwijt zijn, volg dan deze link om je gebruikersnaam/wachtwoord opnieuw aan te vragen.

No comments yet.

Geef een antwoord