Goudse Mijl training

(29 mei 2021, Roeicommissaris)

De roeibeperkingen door corona-maatregelen zijn voorbij. We gaan weer beginnen!!

De Goudse Mijl is DE mogelijkheid om je roeitechniek en conditie weer op niveau te krijgen.

In deze intensieve cursus op woensdagavond leer je beter, sterker en samen te roeien. Roeitechniek, wedstrijdtactiek, starten, volhouden, ontspanning, hoofd koel houden zijn slechts enkele elementen van deze grensverleggende cursus, waarin plezier het hoofddoel is.

De Goudse Mijl Training is voor roeiers, die zich voorbereiden op deelname aan een wedstrijd, zoals de Mijl op Zeven of de Goudse Mijl. Je kunt individueel of als roeiploeg inschrijven. Na 4 weken worden de wedstrijdploegen gevormd: 4 roeiers en een vaste coach. Er is daarnaast mogelijk plaats voor meetrainende invallers.

Er wordt uitsluitend geroeid in C-materiaal. Als vooropleiding is de basis roeiopleiding (BRO) nodig. Ook meer ervaren roeiers kunnen er veel leren en plezier hebben.

De cursus begint op woensdagavond 16 juni en duurt tot deelname aan de Mijl op Zeven of de Goudse Mijl in september. Iedere woensdagavond om 19.30 les tot 21 uur. Indien de corona-beperkingen het toelaten dan sluiten we de les op gezellige wijze af op het terras of in de sociëteit.

Coaches: Jens Nooitgedagt, Peter Prins en soms ervaren gastcoaches.

Sterk aanbevolen om naast de cursus 1 keer per week extra te roeien of ergometeren.

Kosten: € 20 voor de afsluitende avond.

Deelname: max 15 deelnemers, schrijf je in via Mijn Roei-en Zeil of deze link : https://roeizeilgouda-site.e-captain.nl/mijn-captain/home

No comments yet.

Geef een reactie